1:3
(1:0)
63. T. Haloda
74. T. Haloda (p.)
78. T. Haloda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:00

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Provodova zlomili špatnou sérii a vyhráli na otrokovickém Baťově


Branky


31. P. Krajča - 63. T. Haloda , 74. T. Haloda (p.) , 78. T. Haloda (p.)
8

Magnet kola se hrál v sobotním dopoledni na otrokovické umělce a místní Baťov hostil Provodov, který je jen stínem týmu, který v loňské sezoně suverénním způsobem opanoval Krajský přebor. V první půli šel Baťov do vedení, když se prosadil Krajča. Hosté ale po hodině hry srovnali Halodou. Právě nejlepší střelec celostátní ligy sálového fotbalu - futsalu Tomáš Haloda byl ústřední postavou závěrečných minut, kdy dokázal proměnit dva pokutové kopy a zajistil tak Provodovu cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

V Otrokovicích se dal očekávat vyrovnaný souboj, ve kterém mohly rozhodovat maličkosti. Domácí celek v minulém kole zabodoval ve Štítné nad Vláří a body z venku chtěl potvrdit v domácím prostředí. U Provodova se spíše čeká, kdy trenér Josef Rak tým probudí k výkonům, které předváděl v loňské sezoně. "V sobotním dopoledne se hrálo utkání dvou rozdílných poločasů. První poločas byli lepším celkem domácí, kteří si vypracovali tři jasné brankové příležitosti, které nedokázali zužitkovat a vedení se ujali až ve 31. minutě brankou Pavla Krajči.  Druhý poločas začal nešťastně pro domácí, když se v 50. minutě vážně zranil brankář Vitásek, který musel být převezen do nemocnice. Domácí Baťov jakoby tato situace poznamenala a od této chvíle přestal hrát svůj kombinační fotbal. Hosté přidali na aktivitě a výsledek zápasu otočili ve svůj prospěch díky Halodovi, který nejprve vyrovnal z přímého kopu a následně promněnil dva nařízené pokutové kopy. Body tak putují na Provodov", hodnotí zápas otrokovičtí funkcionáři na svém webu.

Hosté dokázali v závěru strhnout výhru na svoji stranu

K vidění bylo utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním byli lepší domácí, kteří si vypracovali tři jasné brankové příležitosti, které nedokázali zužitkovat a vedení se ujali až po půlhodině hry trefou Pavla Krajči. Druhý poločas začal nešťastně pro Baťov, když se v 50. minutě vážně zranil brankář Vitásek, jenž musel být převezen do nemocnice. Domácí jako by tato situace poznamenala a od této chvíle přestali hrát svůj kombinační fotbal. Zkušený Provodov přidal na aktivitě a výsledkem byl zvrat. Díky Halodovi, který nejprve vyrovnal z přímého kopu a následně proměnil dva nařízené pokutové kopy. Probuzení Provodova ve druhém dějství odnesl otrokovický Baťov, nutno dodat, že na psychice domácích hráčů měl velký vliv zranění brankáře Vitáska a hosté toho dokázali využít.

ů se hodně projevilo zranění brankáře Vitáska.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/krajsky-prebor-trapeni-provodova-ukoncil-hattrickem-haloda-20180917.html



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: V první půli jsme byli lepším týmem, v té druhé nás zabrzdilo zranění brankáře Vitáska a hosté díky Halodovi otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Podařilo se nám přerušit sérii utkání bez výhru a snad nás to nastartuje k posunu v tabulce výše.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] (50. H. Dvořák [-] ) - A. Jakubowicz [-] (87. D. Šnajdar [-] ) , J. Sotolář [-] , M. Bína [-] (80. M. Zikmund [-] ) , Z. Ondráš [-] , P. Kopřiva [-] (80. J. Rusek [-] ) , P. Zapletal [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , P. Krajča [-] , O. Žáček [-]

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - M. Velev [-] (85. R. Kamenčák [-] ) , M. Huťka [-] , M. Elšík [-] (61. J. Gargulák [-] ) , J. Zakopal [-] (32. T. Haloda [-] ) , V. Chalupa [-] , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] , R. Budín [-] , J. Josefík [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 33. J. Kašík , 42. P. Kopřiva , 44. O. Žáček , 87. P. Krajča - 37. A. Urbánek , 42. V. Barcuch .
Hráči zápasu: P. Krajča - T. Haloda , R. Petr .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - MIKULÁŠEK Adam, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jarek Fojtík
Tip experta: remíza

Na otrokovické umělé trávě by se mohla urodit remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza