3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice pod Hostýnem zvládla roli favorita a porazila poslední Boršice


Branky


41. E. Vasiljev (p.) , 56. D. Ondroušek , 84. J. Juráň
9

Do Bystřice pod Hostýnem přijely v sobotu Boršice a utkání mělo být podle papírových předpokladů jasnou záležitostí domácího týmu. Hosté však celých čtyřicet minut drželi čisté konto a domácí útočníci se nemohli prosadit. Vysvobození přinesla až penalta, kterou Vasiljev proměnil. Ve druhé půli se hosté snažili o vyrovnání, domácí ale přidali druhou uklidňující trefu. V závěru se prosadil Juráň a domácí si tak do tabulky připisují další tři body a Boršice zůstávají stále přikovány u dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

Bystřice pod Hostýnem neměla příliš dobrý start do nového ročníku a chvilku se v soutěži hledala. V Luhačovicích dokonce obdržela poměrně slušný výprask, což ale možná paradoxně klubu pomohlo a výsledkem byla výhra na půdě favorizovaného Provodova. To Boršice jsou úplně jiný případ, úvodní kola poněkud hazardovaly se svým jménem v Krajském přeboru a porážka v Morkovicích zůstane asi nadlouho v paměti. V posledních kolech ale hosté trošku zkonsolidovali kádr a dokud Boršicím stačí síly, tak dokáží s kvalitnějším protivníkem držet krok. Avšak nezkušené mužstvo po inkasovaní rychlých branek pak rezignuje. Něco podobného se odehrálo i v Bystřici, hosté dlouho drželi s domácími krok, zlomila je až penalta do šaten.

Domácí celek si tříbodovou výhru v pohodě ohlídal

Bystřice pod Hostýnem byla v prvním poločasu častěji na míči, ale nemohla najít zbraň na obětavou hru Boršic. Vysvobození pro domácí celek přišlo až v samotném závěru prvního poločasu, kdy byl nařízen pokutový kop, který Vasiljev proměnil. Dobývání boršické tvrze pokračovalo i po přestávce, potřebné uklidnění přišlo až z kopačky Ondrouška. V samotném závěru pečetil Juráň výhru domácího týmu, ale Boršice zaslouží pochvalu bojovnost. Třebaže domácí byli po většinu času jasně lepší, gólově se jim podařilo prosadit až na přelomu poločasů. Hosté ovšem nesložili zbraně a bojovali, několikrát prověřili domácího brankáře. Zlomit jejich odpor se Bystřici podařilo až v závěru po trefě Juráně.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/krajsky-prebor-trapeni-provodova-ukoncil-hattrickem-haloda-20180917.html



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
fanoušek Bystřice p/H: Dlouho jme nemohli najít zbraň na hostující obranu, pomohla tomu penalta a po druhé brance už o naší výhře nebylo pochyb...

SK Boršice
web Boršic:



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Ligač [-] , L. Berky [-] (56. L. Michálek [-] ) , P. Kotas [-] (78. P. Křížek [-] ) , M. Kušík [-] (59. M. Kubík [-] ) , D. Ondroušek [-] , R. Pumprla [-] , E. Vasiljev [-] (82. M. Franěk [-] ) , M. Tureček [-] (84. T. Navrátil [-] ) , L. Juhas [-] , J. Juráň [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] , M. Bartošík [-] , J. Růžička [-] , L. Krsička [-] , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , M. Cigoš [-] , M. Vrtal [-] (77. F. Pfeffer [-] ) , E. Trlida [-] (67. Z. Holomčík [-] )

ŽK: 74. L. Michálek - 47. M. Březina , 54. P. Filipský .
Hráči zápasu: J. Juráň , D. Ondroušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, DOSPĚL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jarek Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Jasná záležitost domácího týmu, který minulý týden loupil v Provodově

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích