0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Skaštic v sobotním odpoledni loupil v Morkovicích


Branky


9

Hanácké derby se hrálo v sobotu v Morkovicích, zavítaly zde Skaštice, které chtěly zlomit nepříznivou venkovní bilanci. Domácí celek v posledních dvou deuelech s Nevšovou resp. s Holešovem přišel o všechny tři body v závěrečných minutách, což na psychice morkovickým určitě nepřidalo. Skaštice se navíc ukázaly jako velmi vyspělý soupeř a po dvaceti minutách šly do vedení. Klíčovým momentem utkání byl Konečníkův gól do šatny a hosté již vedli o dvě branky. Ve druhém dějství přidal Bubla třetí trefu a bylo vymalováno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali dvoubrankového vedení

Z webu TJ Skaštice:

 

Kdo zavítal v sobotním odpoledni na stadion do Morkovic rozhodně nelitoval. Střetla se dvě vyspělá mužstva, která se snaží o kombinační fotbal. Hrálo se ve velkém tempu a k vidění byly i branky a brankové příležitosti. Domácí v úvodu byli aktivnější a vypracovali si i první šanci v zápase. Jeden z nejmenších hráčů na hřišti, domácí útočník Knap, se dostal k hlavičce, kterou musel tygřím skokem vyrazit na rohový kop brankář Večeřa. Hostům se ale postupně podařilo hru vyrovnat a domácímu týmu narušovat jejich rozehrávku. Právě po chybě domácího stopera padla úvodní branka zápasu. Konečník obral o míč Smažinku a předložil míč před prázdnou bránu svému spoluhráči Martinu ANČINCOVI a Skaštice vedly. Domácí mužstvo mělo problém překonat dobře pracující tým Skaštic. Hosté domácí hráče dobře dostupovali a z toho pramenily zisky míče ve středu pole. Přidat další branku mohl Konečník, který se prohnal kolem domácího kapitána a postupoval sám na brankáře. Ten ovšem dobře zmenšil střelecký úhel a míč za svá záda nepustil. Ve 44. minutě už ale dalšímu gólu nezabránil ani brankář Jarka. Rychlá akce po ose Frýdl – Sova – KONEČNÍK skončila přesnou střelou skaštického útočníka – 0:2.

Hosté přidali další branku a vezou zaslouženou výhru

Z webu TJ Skaštice:

 

 

Ve druhé půli chtěly Morkovice co nejdříve vstřelit korigující gól a zápas tak zdramatizovat. Skaštice ale nějaký pokus o úvodní tlak celkem v pohodě přečkaly a poté to bylo hlavně hostující mužstvo, které mělo brankové příležitosti. Domácí obrana byla čím dál více prostupnější a hosté se svými rychlými výpady dostávali do šancí. Dvakrát byl sám před brankářem Mynarčík, ale další gól přidat nedokázal. Nepodařilo se to ani Konečníkovi a Ančincovi, jehož hlavička šla těsně nad bránu. Třetí branka padla po rozehrávce, trochu sporné malé domů. Domácí hráči ve zdi zblokovali střelu, míč se následně dostal k volnému BUBLOVI, který neměl problém trefit odkrytou bránu. Morkovice si žádnou větší šanci proti pozorné hostující obraně nevypracovaly a tak si Skaštice odvezly tři body a navrch čisté konto pro brankáře Večeřu.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
fanoušek Morkovic: Dnes byli hosté ze Skaštic lepším týmem a zaslouženě vyhráli.

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Po dvou venkovních porážkách dokázaly Skaštice bodovat i na cizím hřišti. Proti kvalitnímu soupeři z Morkovic předvedlo naše mužstvo dobrý výkon. Základ k vítězství položil náš tým už v první půli, kdy vsítil dvě branky.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Hradil [-] , D. Prachař [-] (67. J. Varga [-] ) , M. Rozsypal [-] , J. Smažinka [-] (86. O. Petráš [-] ) - D. Judas [-] (55. S. Sigmund [-] ) , J. Kapounek [-] , K. Chalupa [-] - D. Knap [-] , M. Oplt [-] , D. Tesař [-] -

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - T. Batík [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (65. O. Zavadil [-] ) , M. Glozyga [-] , M. Ančinec [-] (59. D. Mynarčík [-] ) , A. Sova [-] , L. Bubla [-] , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] , D. Petrúsek [-] (38. L. Batík [-] )

ŽK: 75. M. Oplt - 38. L. Batík , 62. Z. Konečník .
Hráči zápasu: D. Knap - Z. Konečník , L. Bubla .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - AMBROZ Zdeněk, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jarek Fojtík
Tip experta: remíza

Hanácké derby skončí v základní hrací době dělbou bodů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích