Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:15

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice znovu nadělovaly, Hluk odjížděl z lázeňského města se sedmi banány


8

Luhačovičtí fotbalisté prokazují v posledních zápasech mimořádnou střeleckou formu a za tři utkání nasázeli svým soupeřům 22 branek - Bystřici pod Hostýnem sedm, Boršicím osm a teď slováckému Hluku sedm. Přitom začátek utkání s hluckým Spartakem takovému přídělu nenasvědčoval, dobrých dvacet minut to byla vyrovnaná partie. Vše ale zlomila výstavní trefa Martina Pavlíčka do šibenice a když domácí přidali po půlhodině hry druhou branku, tak se hra Spartaku zhroutila jako domeček z karet. Domácí si pak s chutí zastříleli a hosté odjíždějí s nečekaným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nasázel v první půli čtyři branky

 Z webu Spartak Hluk:

 

Jak se to vyvíjelo? Do 19. minuty se hrálo ve středu hřiště a v této chvíli vypálil z dobrých 25-ti metrů Martin Pavlíček a bylo to 1:0. V 29. minutě tečoval přihrávku do pokutového území Václav Pavlíček tak šťastně, že se od tyče odrazila do naší branky - 2:0. Ve 32. minutě běžel sám na domácího brankáře Jaroněk, ale řešil to velmi špatně. Čistá gólovka! V 37. minutě kopali domácí roh. Naši 4 hráči hlídali přední tyč, ale na zadní stal trestuhodně sám Martin Pavlíček a bylo to 3:0. Ve 40. minutě nás domácí vyškolili. Ťukes před velkým vápnem zakončili nádhernou přihrávkou na Davida Červenku, který tam byl trestuhodně sám na malém vápně. Nebyl pro něho problém zvýšit na 4:0. Do kabin tak odcházeli domácí se čtyřbrankovým náskokem.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

Z webu Spartak Hluk:

 

 

V závěru prvního poločasu jsme kopali dva rohy po sobě, byla tam i šance, ale nejsme důrazní v pokutovém území. I když se dostaneme do útoku, a náš křídelní hráč centruje do pokutového území, tak tam není nikdo z našich hráčů. Proto ani nemůžeme dát gól. Je to takový hodně jalový fotbal. I druhý poločas se odehrával ve stejném duchu. Domácí hráli, my jsme byli odevzdaní a proto nebylo divu, že v 58. minutě dal Ondřej Červenka 5 gól, v 62. minutě Slobodian 6 branku a v 71. minutě Kořenek Jan 7. branku. Je potřeba se rychle z této ostudy otřepat a v neděli proti Bystřici nastoupit s plným elánem.

 

 

"Kvůli absencím jsme byli nuceni udělat mnoho změn v sestavě, nečekal jsem tak hladký průběh zápasu. Soupeře jsme předčili ve všech směrech. Dobře jsme kombinovali a vytvářeli si mnoho šancí. Zásadní byla aktivita našich hráčů bez míče", hodnotí duel trenér FK Luhačovice Jan Jelínek.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
web FK Luhačovice: Jasná výhra našeho týmu, soupeře jsme předčili po všech stránkách, výborně jsme kombinovali a stříleli pěkné branky.

Spartak Hluk
web Spartak Hluk: V sobotu 15.9. zajíždělo naše áčko do Luhačovic. Že to bude těžký zápas se vědělo, ale s nakládačkou 7:0 se nepočítalo. Stojí za zvážení, zda celkový kádr Luhačovic je o tolik lepší, nebo je v tom i naše nějaká chyba. Zatímco zkušení hráči Luhačovic hrají sebevědomě, naši hráči se položí hned po první brance. Něco tomu schází a to musí cítit i samotní hráči. Málo běháme, nejsme jako jednotlivci dobří na míči, děláme taktické chyby. Je fakt, že mužstvo je poměrně mladé a nezkušené, ale takový výsledek je hazard s dobrým jménem fotbalového klubu. Pokud budou chtít lepší výsledky, musí více přidat na vůli a bojovnosti. To některým hráčům schází. Málo si pomáháme, při ztrátě míče stojíme a nevracíme se a necháváme to na obraně. Byl to moc nepovedený zápas!



Sestavy


FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - D. Červenka [-] (80. T. Maček [-] ) , M. Pavlíček [-] , R. Slobodian [-] , O. Červenka [-] , V. Pavlíček [-] , D. Hubáček [-] , M. Bernátek [-] (87. J. Zámorský [-] ) , J. Suchý [-] , M. Polách [-] (69. T. Hruboš [-] ) , J. Kořenek [-]

Spartak Hluk
M. Červinka [-] - Z. Horák [-] , M. Zalubil [-] - P. Hanák [-] , L. Jaroněk [-] , M. Machala [-] , D. Sedláček [-] - M. Kukla [-] , R. Otrusiník [-] (64. P. Vozár [-] ) , T. Nguntual [-] , M. Galuška [-]

Hráči zápasu: M. Pavlíček , R. Slobodian - L. Jaroněk .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Vlk Ondřej - DOLEŽAL Radim, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jarek Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice jsou v laufu a Hluk doma porazí

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích