0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice zvládly na jedničku duel v Ostrožské Lhotě s Hlukem


Branky


28. M. Zalubil (vl.) , 48. J. Smažinka , 55. D. Tesař
11

Utkání mezi pořádajícím Hlukem a hostujícími Morkovicemi se hrálo v Ostrožské Lhotě. Hosté přijeli na Slovácko namlsáni čtrnáctibrankovým přídělem do svatyně Boršic a střelecká aktivita jim vydržela i v Ostrožské Lhotě. První branku dali Hanáci již po půlhodině hry. Ve druhé půle morkovičtí hráči přidali další dvě trefy a domů si vezou plný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"V neděli 26.8. 2018 hrálo hlucké áčko svůj mistrák opět v Ostrožské Lhotě. V příjemném prostředí lhotského hřiště se však zápas hlučanům nevydařil. Už od začátku to byli hosté, kteří udávali tempo hry, byli rychlejší, kombinačně velmi dobří a hlavně bojovní. To možná scházelo domácímu mužstvu. Někteří hráči nebyli snad ve své kůži. To však musí vyhodnotit trenér. V 28. minutě zahrával Zalubil malou domů Červinkovi, ten však nohu postavil o něco výše a míč prošel až za brankovou čáru. 0:1. Domácí si vytvořili svoji šanci v 43. minutě, kdy po dobře rozehraném rohovém kopu dobře střílel Galuška, ale trefil jen obránce Morkovic", hodnotí první půli funkcionáři Hluku.

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

"Druhý poločas začal tragicky. Ve 48. minutě Smažinka, ač hráč menší postavy dokázal hlavičkou k tyči překonat Červinku po druhé. 0:2. V 55. minutě udělala obrana chybu a Tesař pěknou ranou překonal Červinku potřetí. Tím se definitivně rozhodlo o osudu utkání . Domácí se sice snažili něco se zápasem udělat, ale hosté hráli svoji rychlou, důraznou hru a nebezpečně útočili právě oni. Těsně před koncem zápasu šel Jaroněk sám na brankáře Jarku, mířil dobře do jeho levého horního rohu, ten však míč bravůrně vyškrábl na roh. Tímto skončilo velmi nepodařené utkání hluckého áčka. To je po 3. kolech na předposledním místě a bude muset hodně přidat, aby své postavení zlepšilo", píšou fotbaloví činovníci z Hluku na svém webu.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluku: Z naší strany to byl nepovedený zápas, hosté byli lepší ve všech činnostech a zaslouženě si odvážejí tři body.

FC Morkovice
web Morkovic:



Sestavy


Spartak Hluk
M. Červinka [-] - M. Galuška [-] , P. Šimčík [-] (83. P. Vozár [-] ) , M. Zalubil [-] , R. Otrusiník [-] , Z. Horák [-] - M. Machala [-] (58. J. Sabo [-] ) , L. Jaroněk [-] , D. Sedláček [-] , P. Hanák [-] (79. J. Miroš [-] ) - M. Kukla [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - S. Sigmund [-] (75. D. Prachař [-] ) , D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , M. Rozsypal [-] - K. Chalupa [-] , D. Judas [-] (84. A. Přecechtílek [-] ) , J. Kapounek [-] - D. Tesař [-] , M. Oplt [-] , D. Knap [-]

ŽK: 25. M. Kukla , 65. P. Šimčík , 73. Z. Horák - 19. M. Rozsypal , 77. K. Chalupa .
Hráči zápasu: M. Zalubil - D. Tesař , J. Smažinka , M. Rozsypal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Hladký
Tip experta: remíza

Zápas v Hluku vypadá v základní hrací době na remízu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza