Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšovský kanonýr Václav Tomšů čtyřmi brankami sestřelil Velké Karlovice


11

K nováčku soutěže z Nevšové zavítali fotbalisté z Velkých Karlovic + Karolinky a v první půli padla jediná branka a to až ve 45. minutě z kopačky domácího kanonýra Vaška Tomšů. Ve druhém dějství se s brankami roztrhl pytel a padlo jich hned sedm. Nevšová v poslední desetiminutovce rozhodla zápas ve svůj prospěch především zásluhou střelecky disponovaného Tomšů, který dal hned čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Tomšů

"Úvod zápasu patřil hostům, kteří si vytvořili slibné šance, ale bez gólového afektu. Měli výškovou převahu a nám se moc nedařilo přecházet do brejkových situací. I tak byla první půle víceméně vyrovnaná, kdy jsme se v závěru první půle dostali do vedení, kdy po centru Lukáše Sabadky, skóroval Vašek Tomšů", hodnotí první dějství nevšovští funkcionáři.

 

 

 „Bylo to divoké utkání.  My jsme 35 minut nenechali soupeře hrát, aby tvořil hru a vytvářel šance pro střelce Tomšů. První branku jsme dostali z ofsajdu do šatny. Po přestávce se skóre vyvíjelo do stavu 3:3 tak, že jsme na inkasovanou branku vždy srovnáním zareagovali. Pak jsme se možná až moc naivně hnali za třemi body a zápas jsme ztratili. Oba střelci, jak domácí Tomšů, tak hostující Škrobák jasně ukázali čich na branky,“ řekl vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián na portálu valašského fotbalu.

Ve druhém dějství se strhla branková přestřelka

"Hosté však vstoupili do druhé půle s odhodláním vyrovnat, což se jim také výstavní střelou do šibenice podařilo. Hrálo se nahoru-dolů a nám se opět podařilo skórovat, kdy se individuálně prosadil Romam Vašička výstavní střelou po přesném pasu Martina Tomana. Naše vedení dlouho netrvalo a hostě po 5-ti minutách opět zápas v 70 .minutě vyrovnali na 2-2. Hrál se otevřený fotbal, který se musel divákům líbit, Vašek Tomšů nás dokázal opět poslat do vedení, kdy zaskočil gólmana hostů. Vedení opět netrvalo dlouho a Karlovice srovnali na 3-3. Zápas tak rozhodla poslední desetiminutovka, kdy nejdříve z trestného kopu skóroval Vašek Tomšů a v 90. minutě pak pečetil výsledek zápasu po přesné přihrávce Petera Strateného na konečných 5-3.
Zápas byl jako na houpačce, druhý poločas bohatý na branky, soupeř byl velmi kvalitní, ale dokázali jsme i druhé domácí utkání v KP zvládnout. Nyní zajíždíme v sobotu 1.9. do Morkovic, k soupeři, který ještě v podzimní části neobdržel ani jednu branku", viděli druhý poločas fotbaloví činovníci z Nevšové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Velice vyrovnané utkání jsme zvládli lépe, byli jsme v koncovce úspěšnější. Celému týmu patří poděkování za bojovnost a snahu dovést zápas do vítězného konce.

FC Velké Karlovice+Karolinka
web Velkých Karlovic: Byl to otevřený fotbal a souboj dvou střelců. Domácí Tomšů převýšil hostujícího Škrobáka.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - J. Fuksa [-] , L. Sabadka [-] (67. T. Juriga [-] ) , S. Beňo [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , A. Řiháček [-] , R. Vašička [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - J. Mikula [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-] , P. Škrobák [-] , P. Hruška [-] (83. J. Kučera [-] ) , T. Kašpar [-] , V. Vašut [-] , J. Pavelka [-] , M. Pavelka [-] , J. Langer [-]

Hráči zápasu: R. Vašička , V. Tomšů - P. Škrobák .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - AMBROZ Zdeněk, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Jiří Hladký
Tip experta: výhra domácích

Nevšová postoupila ve středu v poháru a vyzraje i na Velké Karlovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů