0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si veze z Bošic jasnou výhru o čtyři branky


Branky


11

Na Slovácko přijeli fotbalisté z Brumova a byli v duelu s Boršicemi jasným favoritem. Domácí celek totiž v minulém kole utržil v Morkovicích ostudný čtrnáctibrankový příděl, který historie Krajského přeboru nepamatuje. Po prvním poločasu vedli Valaši v Boršicích o tři branky, ve druhém dějství přidali další trefu a berou zaslouženě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

"K dalšímu zápasu krajského přeboru jsme zajížděli do Boršic. Domácí po výprasku v Morkovicích nastoupili od začátku zápasu s defenzivní taktikou. Byli jsme od první minuty aktivní na míči, hrálo se převážně na polovině hřiště domácího týmu a za celý první poločas hráči Boršic neohrozili naši bránu. Už v 8. minutě po výborně zahrané standartní situaci otevřel skóre zápasu hlavou Michal Doležal. Ve 30. minutě se uvolnil na hranici pokutového území M. Novák, ale jeho střelu zastavila tyč domácí branky. V 32. minutě po faulu v pokutovém území na P. Vaculína jsme kopali penaltu, kterou s přehledem proměnil P. Naňák. Skóre prvního poločasu uzavřel gólem v 44. minutě P. Vaculín, který se prosadil sám před brankářem a přízemní střelou k vzdálenější tyči domácí branky zvýšil na 3:0", hodnotí duel asistent Brumova Zdeněk Žáček na webu klubu.

Hosté přidali další branku a vezou zaslouženou výhru

Po první půli se de facto rozhodlo o třech bodech, domácí věděli, že proti fotbalově vyspělému celku z Brumova tentokrát nemají šanci. "Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí i nadále úporně bránili i za cenu nedovolených zákroků, a tak v 52. minutě po faulu na D. Juřicu v pokutovém území kopal další penaltu P. Vaculín, ale jeho nedůraznou střelu zlikvidoval domácí brankář. V 66. minutě se prosadil po rohovém kopu M. Chovanec a zvýšil na konečný stav 4:0. Za zmínku ještě stojí nastřelené břevno z dvaceti metrů P. Vlčkem v 77. minutě a v 90. minutě hlavou T. Koloucha a nakonec jsme v pohodě dokráčeli k zisku tří bodů", zní komentář duelu v Boršicích od fotbalových činovníků FC Brumov.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
web Boršic:

FC Brumov
web Brumova: V utkání jsme proti domácímu týmu potvrdili roli favorita a zaslouženě si tak připisujeme vysokou výhru.



Sestavy


SK Boršice
A. Boček [-] - Z. Holomčík [-] , R. Kohoutek [-] , M. Dvořák [-] (64. T. Ohnutek [-] ) , L. Býček [-] , L. Krsička [-] , P. Filipský [-] (15. J. Andrýsek [-] ) , M. Cigoš [-] , O. Lysoněk [-] , E. Trlida [-] , M. Vrtal [-]

FC Brumov
R. Smolík [-] - T. Kolouch [-] (81. M. Kubiš [-] ) , M. Doležal [-] , P. Naňák [-] (63. J. Fojtík [-] ) , J. Habanec [-] - D. Juřica [-] , D. Řehák [-] , M. Chovanec [-] (81. A. Pecha [-] ) - M. Novák [-] - P. Vaculín [-] (75. P. Vlček [-] ) , M. Zvoníček [-] (79. J. Búbela [-] )

ŽK: 39. L. Býček , 50. Z. Holomčík , 60. J. Andrýsek - 38. M. Novák , 90. D. Řehák . ČK: 71. O. Lysoněk .
Hráči zápasu: R. Kohoutek - M. Doležal , M. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Radek - ZAPLETAL Jan, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Hladký
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostí, domácí se z nakládačky v Morkovicích ještě nevzpamatují

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů