2:1
(0:1)
90. D. Ondroušek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Brumov doma vyzrál na Bystřici pod Hostýnem


Branky


27. D. Řehák , 84. J. Fojtík - 90. D. Ondroušek (p.)
7

FC Brumov touží po návratu do rozšířené divize a zatím se jim tento plán daří plnit na jedničku. Svěřenci trenéra Pavla Charváta zatím zvládli oba dva své duely, i když Bystřice pod Hostýnem byla velmi nepříjemným protivníkem. Všechny body však zůstaly na Valašsku a Brumovjané tak v úvodu okupují čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení zásluhou Řeháka

"Do zápasu jsme šli s odhodláním potvrdit tři body získané proti Luhačovicím. Začátek zápasu jsme začali aktivně a v deváté min. měl po zahrání standartní situace Patrikem Naňákem možnost skórovat Michal Doležal, kdy z malého vápna minul hlavou branku hostů. Nadále jsme přehrávali soupeře, ale do šancí jsme se nedostávali. Až v 25. min. po centru z pravé strany přihrál Adam Pecha míč v pokutovém území Davidu Řehákovi a ten přízemní střelou otevřel skóre zápasu. Od této chvíle jsme začali být pasivní bez pohybu, nepřesní a hosté začali být víc nebezpeční a měli první šance. V období mezi 27.minutou a 32. min. trefili dvakrát pravou tyč. Jednou z besprostřední bízkosti hlavou a přízemní střelou ze šestnácti metrů. V 33. min. ještě předvedl skvělý zákrok Radek Smolík, kdy vyrazil nebezpečnou střelu z dvaceti metrů. Z naší strany přišla už jen jedna příležitost v prvním poločase, kdy ve 40. min. po zahrávané standartní situaci Tomáš Kolouch ve vyložené šanci netrefil hlavou bránu", viděli první dějství brumovští funkcionáři.

Domácí Brumov dal druhou brnku, hossté jen korigovali

Domácí vstupovali do druhé s jednobrankovým náskokem, ale hosté předvedli v prvním dějství několik nebezpečných akcí, ale golman Smolík Brumovjany podržel."Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a byl to spíš boj se spoustou nepřesností než pohledný fotbal. Hosté se už nedostávali do vyložených příležitostí a nám se nakonec podařilo po krásné individuální akci Davida Řeháka, který přihrál před prázdnou branku Jakubovi Fojtíkovi, zvýšit na 2:0. Ještě v 88. min. šel Matěj Kubiš sám na bránu, kdy trefil jen nohy brankáře. V 90. min. upravil za hosty stav zápasu z pokutového kopu Ondroušek na 2:1, za ruku Michala Doležala", hodnotí duel s Bystřicí pod Hostýnem fotbaloví činovníci z Brumova na svém webu.

 

 

 

 

 

Fotogalerii z utkání od Lukáše Juřici najdete na odkazu - http://fcbrumov.cz/galerie/fotogalerie/fc-brumov-fk-bystrice-ph-2-1.html



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Zdeněk Žáček, asistent trenéra: Ve druhém kole krajského přeboru jsme na domácí půdě přivítali tým Bystřice pod Hostýnem a nakonec se nám podařilo potvrdit cenné tři body z Luhačovic.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem:



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - J. Habanec [-] , T. Kolouch [-] , M. Doležal [-] , P. Naňák [-] - D. Juřica [-] , A. Pecha [-] (76. J. Búbela [-] ) , D. Řehák [-] , M. Chovanec [-] - M. Novák [-] (86. M. Kubiš [-] ) - P. Vlček [-] (70. J. Fojtík [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Ligač [-] , L. Berky [-] (82. P. Křížek [-] ) , T. Navrátil [-] , M. Kubík [-] (67. M. Franěk [-] ) , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , E. Vasiljev [-] , M. Tureček [-] , P. Vladař [-] , J. Juráň [-]

ŽK: 58. M. Chovanec - 41. M. Kušík , 57. E. Vasiljev , 67. L. Berky , 74. J. Juráň , 88. T. Navrátil .
Hráči zápasu: D. Řehák , D. Juřica - D. Ondroušek .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - KOTAČKA Rostislav, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Machač
Tip experta: výhra domácích

Brumov touží po návratu do divize a s Bystřicí p/H doma vyhraje

Tip: výhra domácích