Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov potvrdil s Juřinkou roli favorita, ale ve druhé půli hosté utkání zdramatizovali


Branky


6

Na provodovské hřiště přijela Juřinka a domácí celek měl v první půli jasně navrch a vyhrál ji o tři branky. Hosté z Juřinky ale nesložili zbraně a ve druhém dějství dokonce snížili na jednobrankový rozdíl, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do tříbrankového vedení

V Provodově se představila Juřinka, která která představila několik nových hráčů. Také tým mecenáše Josefa Raka prošel obměnou a v tomto duelu byl jasným favoritem. V první půli hráči Provodova na hřišti dominovali a hned třikrát se mohli radovat ze vstřelené branky. Ve 13. minutě se trefil český reprezentant v sálovém fotbalu - futsalu Tomáš Ulman, po půlhodině hry poslal Provodov do dvoubrankového vedení Radim Kamenčák, který přišel před sezonou z nedaleké Březnice. Třetí gól si připsal pět minut před odchodem do kabin Huťka a zdálo se, že o výsledku utkání je již rozhodnuto. Domácí na hřišti dominovali a hosté se do šancí příliš nedostávali.

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

Druhá půle však přinesla úplně jiný obrázek hry, domácí si patrně mysleli, že mají tři body v kapce, hosté ale přeskupili řady a začali předvádět úplně jinou hru. Výsledkem byly dvě branky v síti zkušeného Petra a domácí se začali strachovat o výsledek. Hosté snížili na jednobrankový rozdíl a snažili se dokonce o vyrovnání, což se jim nakonec nepodařilo, ale favorizovaný Provodov v domácím prostředí dokonale potrápili.

 

Kádr Juřinky prošel v létě zemětřesením. Do branky přišel Matěj Nosálek z Podlesí, do pole pak Norbert Škorňa z Valašského Meziříčí B, Adam Solanský z Horní Bečvy, František Šobora ze Lhotky a Marek Macíček I z Rožnova. První zápas nové sezony si Juřinka prohrála v prvním poločase. „Ve vší skromnosti to nebylo vůbec z naší strany špatní utkání. Po nevydařeném prvním poločase jsme změnili herní rozestavení a fungovalo to. Zvedli jsme se,“ řekl trenér Juřinky Pavel Vaigl.



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Výhra našeho týmu je naprosto zasloužená, i když jsme ve druhé půli poněkud polevili. V závěru jsme mohli kopat pokutový kop, ale píšťalka sudího zůstala němá. Chybělo nám pár hráčů základní sestavy a proto zejména ve druhém dějství výkon nebyl optimální.

TJ Juřinka
Pavel Vaigl, trenér: Nevyšel nám podle představ první poločas, kdy jsme třikrát inkasovali, ve druhém dějství jsme ale domácí tým ještě potrápili...



Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - M. Huťka [-] , J. Zakopal [-] , V. Chalupa [-] , J. Gargulák [-] , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] , R. Budín [-] (62. M. Elšík [-] ) , R. Kamenčák [-] , T. Ulman [-] (84. T. Haloda [-] ) , P. Hlobil [-]

TJ Juřinka
M. Nosálek [-] - R. Šnajdr [-] , J. Petrů [-] , D. Vavřík [-] , M. Macíček [-] , P. Škařupa [-] , N. Škorňa [-] , P. Goláň [-] , A. Solánský [-] , L. David [-] , V. Krajča [-] (46. F. Šobora [-] )

ŽK: 45. P. Hlobil - L. David , 79. P. Goláň .
Hráči zápasu: M. Huťka , T. Ulman - D. Vavřík , M. Macíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - SMIRNOV Roman, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Novotný
Tip experta: výhra domácích

Provodov v domácím prostředí nedá Juřince šanci

Tip: výhra domácích