4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2015 18:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka se při pátečním podvečeru rozloučila jasnou výhrou!


Branky


0

Souboj týmů ze druhé poloviny tabulky byl dlouho vyrovnaný, ovšem domácí ve druhém poločase předvedli třígolový uragán a rozhodli celý zápas. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl poměrně vyrovnaný, oba týmy se praly spíše s úmorným vedrem. Diváci se tak vzrušení po mírné převaze domácího celku dočkali až v osmatřicáté minutě. Senco zahrávalo rohový kop, míč se ve vápně několikrát různě odrazil, až si jej našel Kamil Krysl a rozvlnil síť. Více se ale již do první půle nevyšlo a diváci tak mohli za těsného vedení svého týmu v klidu u občerstvení chladit svá hrdla.

 

Druhý poločas načal Tomáš Zajíček, který předvedl krásné sólo z vlastní poloviny. Z pravé strany se následně přes dva protihráče prokličkoval do střelecké pozice na střed a dodal na kopačky Doubraveckých klid. Navíc brzy definitivně zápas rozsekl Milan Ungr, jenž dostal příhru do vápna, obtočil se kolem svého hráče a zvýšil na tříbrankový rozdíl. Poslední gól sezóny následně obstaral opět Tomáš Zajíček, jenž si našel centr z levé strany Matase a definitivně tak určil osud obou týmů v tomto ročníku. Hosté končí na poslední příčce,  domácí budou naopak jedenáctí nebo desátí.    



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka B
Pavel Zemek: „Tempo utkání nebylo díky počasí nejrychlejší. Vytvářeli jsme si šance, které jsme ve druhém poločase i konečně dokázali proměnit.“

FK Staňkov
Milan Kucharič: „Byli jsme ve slepené sestavě. Pátek, poslední zápas a tak dále. Bylo těžké s nimi běhat, my jsme ve třech hráčích měli skoro sto padesát let, to je jako jejich celý tým dohromady (úsměv). Hráli jsme odzadu, první poločas to bylo ještě těsně, pak jsme dostali na dva nula a závěr byl již těžký. Ale měli jsme i šance, ale opět jsme je neproměnili. Každopádně soupeř byl lepší a běhavější.“



Sestavy


SK Senco Doubravka B
J. Tománek [-] - T. Zajíček [-] , T. Čechura [-] , J. Šindelář [-] , T. Hric [-] - T. Smolák [-] , J. Trojanec [-] (46. M. Matas [-] ) , A. Paum [-] , J. Vlk [-] - K. Krysl [-] , M. Ungr [-] (76. M. Boháč [-] )

FK Staňkov
T. Marcel [-] - F. Dolejš [-] , P. Štverka [-] , P. Bláha [-] , M. Brychcín [-] - J. Vrba [-] , T. Výrut [-] , J. Kubina [-] , V. Kukla [-] - L. Jánský [-] (85. Z. Zahoř [-] ) , M. Kucharič [-]

Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.