0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tošanovice vezou plný počet bodů


Branky


5

Tošanovická "Chechča" o víkendu loupila v Záblatí a vyhoupla se na druhou příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené ale bleskové vedení vydrželo do pauzy

Zápas začal pro hosty výborně, když už ve 4. minutě trefil bránu Michal „Jarda“ Dobiáš a hosté se tak ujali vedení 0:1. Domácí měli několik slibných příležitostí, ty ale končily v rukavících brankáře Ryšánka.

Do brány se dostala legenda

Domácí se snažili po celý zápas o vyrovnání, hlavně v druhé půli k němu měli blízko, ale gólman David Ryšánek byl proti. V nervózním závěru (65.+72) udělil rozhodčí dvou domácím hráčům druhou žlutou kartu za podražení zboku a Záblatí muselo dokončit zápas bez dvou mužů v poli. V 73. minutě vystřídal zraněného gólmana Ryšánka legenda Tošanovické kopané Wlado Pielesz, aby nulu u hostů na světelné tabuli udržel až do konce. Naopak se ještě dokázal v 93. minutě trefit po samostatné akci Mates Šimeček a upravil skóre na 0:2.



Ohlasy k zápasu



Tošanovice
Pavel Musálek (trenér): Body beru, ale s předvedenou hrou nejsem spokojen. V početní převaze jsme měli hru daleko víc kontrolovat a nedovolit tolik nebezpečných situací před naší bránou.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
D. Hekele [-] - M. Špryňar [-] , J. Koláček [-] (63. D. Sekera [-] ) , J. Sollich [-] (72. R. Pabiš [-] ) , L. Svoboda [-] , D. Socha [-] , M. Šindler [-] , L. Hájek [-] (69. M. Mrázek [-] ) , P. Socha [-] , D. Bratovanov [-] , D. Kaspřák [-]

Tošanovice
D. Ryšánek [-] (73. V. Pielesz [-] ) - M. Šimeček [-] , M. Dobiáš [-] , D. Ryba [-] , D. Grygar [-] , D. Čuba [-] , J. Kovács [-] , M. Stryja [-] , D. Judita [-] , J. Lisník [-] (76. A. Kohut [-] ) , J. Mitrenga [-] (87. A. Michalik [-] )

ŽK: 57. M. Špryňar , 60. D. Socha , 66. M. Šindler , 87. L. Svoboda - 60. M. Šimeček , 85. D. Čuba , 87. D. Judita . ČK: 65. D. Socha , 72. M. Špryňar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - PRIESOL Daniel, JAGLAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích