0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovičtí tlak zužitkovali až v závěru a vezou z Interu druhou výhru v sezóně!


Branky


4

Věřňovičtí si v minulém kole připsali první výhru v sezóně. Náš nedělní soupeř byl po dvou kolech bez bodu. V minulé sezóně jsme s Interem oba zápasy vyhráli (3:1 a 6:0), ale na zdejším malém hřišti se nám moc dobře nehraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do sestavy se po dovolené vrátil Górniok a tak trenér Kubiš nemohl počítat pouze s Pavlíkem a Čopíkem. Od samého počátku bylo jasné, kdo na hřišti bude pánem. Hostující celek hned v úvodu zatlačil Inter do své šestnáctky, ale branku z drtivého tlaku nevytěžil. Nejblíže gólu byl Kubiš, ale jeho přímý kop skončil na břevně. Paradoxně největší šanci úvodních minut měli domácí, kdy se po chybě ve středu hřiště dostal do dobré palebné pozice jeden z domácích hráčů a možná trochu zbrkle zakončil. Vykydal však jeho střelu kryl. A tak věřňovičtí znovu začali dobývat domácí bránu. Největší šanci první půle měl Wojtas, který se po nepřesné střele Kubiše dostal do více než stoprocentní loženky. Ale ze dvou metrů mu jeho nedůraznou střelu vytěsnil fantastickým zákrokem Sztefka. To byl jediný domácí hráč, který snesl v tomto zápase měřítko. Právě on držel naděje domácích na získání prvního bodu v sezóně. Věřňovičtí byli lepší a pohyblivější, ale další stoprocentní šance nepřicházely. A to zejména díky nepřesným finálním přihrávkám. První poločas skončil bez branek.

I ve druhé půli se pokračovalo ve stejném trendu. Věřňovíčtí dál pokračovali v náporu a zdálo se, že bude otázkou času, kdy padne první gól. Obrovské šance měl útočný tandem Wojtas, Čerešňa. A vrcholem byla neproměněná penalta Wojtase. Dobré palebné pozice si vytvořil Górniok, ale ten by se svými střelami uspěl možná tak v ragbyovém zápase. Domácí hráči pozlobili ze dvou brejků, ale chyběla větší kvalita v řešení těchto situací. Když jsme se konečně dočkali gólu, tak radost vzápětí zhatil praporek asistenta rozhodčího. Nejprve si ofsajdovou lajnu nepohlídal Swaczyna při standartní situaci, a po něm i Čerešňa, který konečně usměrnil míč za záda Sztefky. Až v 73. minutě Sztefka kapituloval poprvé regulérně. Už to vypadalo, že Kubiš na hranici vápna příjde o míč, ale nějakým záhadným způsobem se uvolnil ke střele a jeho obstřel skončil v síti. Radost byla veliká. Navíc za sedm minut se po krásné přihrávce trefil s dávkou štěstí Górniok a definitivně rozhodl o osudu utkání.

Věřňovičtí tak ve třetím utkání v sezóně připsali druhé tři body a po úvodní prohře stoupají tabulkou vzhůru. Naopak domácí Inter zůstává bez bodu. Další utkání nás čeká na domácím hřišti v neděli 2. září od 16:30. Našim soupeřem bude Nýdek.



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
M. Sztefka [-] - J. Straník [-] (32. P. Fic [-] ) , P. Horák [-] , N. Pulicar [-] , J. Wodecki [-] , D. Chmelař [-] , D. Žáček [-] (81. K. Hajduk [-] ) , D. Štastný [-] , D. Pawlas [-] (73. J. Piechaczek [-] ) , M. Šangala [-] , J. Sznapka [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Kubiš [-] , F. Danel [-] (76. M. Koschny [-] ) , A. Šipula [-] , J. Čerešňa [-] , J. Wojtas [-] (88. T. Kantor [-] ) , L. Górniok [-] , F. Hruška [-] , J. Vlček [-] , P. Žyla [-] , J. Swaczyna [-]

ŽK: 58. J. Sznapka , 76. J. Piechaczek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - LOBODINSKÝ Jakub, PIETRASZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů