4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov se rozloučil s domácím prostředím vítězstvím nad Stodem!


Branky


0

Domácí se rozloučili se svými fanoušky pohodlným vítězstvím, poskočili na čtvrtou příčku a na tu třetí ztrácejí jeden bodík. Stod je dvanáctý.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl spíše soubojem hráčů s neskutečným vedrem a diváci se tak kýžené branky dočkali až v závěru úvodního poločasu. Ve osmatřicáté minutě se totiž natřikrát prosadil kanonýr Jaroslav Kubaň a poslal svůj tým do vedení. To ještě stihl navýšit těsně před přestávkou gólem do šatny Jan Dytrt, když si dokázal zpracovat zdánlivě ztracený míč a poslat jej za záda Janči.

 

Hned po změně stran se tentýž hráč po chybě stodské obrany prosadil opět, když z první zvyšoval již na pohodlných 3:0. Hosté ještě vykřesali jiskřičku naděje o chvilku později, když snížili Tomášem Tlustým z pokutového kopu nařízeného za hru rukou. Ovšem domácí se se svými fanoušky chtěli rozloučit ziskem tří bodů a to také stvrdili v závěru. Dobrý výkon Pačejova a zasloužené vítězství umístěnou křížnou střelou definitivně stvrdil Josef Ticháček. Domácí tak na jaře doma zaváhali pouze jednou, hned v úvodním kole na začátku března, když nestačili na Staňkov.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: „Pačejovská domácí derniéra se hrála za úmorného vedra a v prvním poločase toho opravdu k vidění moc nebylo. Když jsme po změně stran zvyšovali na 3:0, bylo o zápasu prakticky rozhodnuto. Myslím si, že to je zasloužené vítězství.“

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: „První poločas byl celkem vyrovnaný, jenže pak jsme dostali dva góly do šatny. Ani ve druhé půli neměl Pačejov tolik ze hry, ani tolik šancí, jen je jednoduše proměňovali. Ovšem o tolik lepší, jak ukazuje výsledek, nebyli.“



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - M. Kubaň [-] (78. P. Bokr [-] ) , P. Žák [-] (60. P. Pavelec [-] ) , F. Pelouch [-] , P. Polena [-] - J. Ticháček [-] , V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] (75. P. Hosnedl [-] ) , V. Klásek [-] - J. Dytrt [-] , J. Kubaň [-] (82. D. Vavřička [-] )

TJ Slavoj Stod
L. Janča [-] - F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , M. Pešek [-] , P. Vlk [-] - R. Lukášek [-] (69. P. Karlíček [-] ) , S. Klásek [-] (57. O. Hrdina [-] ) , P. Bárta [-] , J. Hrdlička [-] - M. Fořt [-] (80. J. Múčka [-] ) , T. Tlustý [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.