Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby skolily druhé Svéradice!


Branky


0

Domácí jsou tak stále ještě ve hře o celkové třetí místo, naopak hosté již mají definitivum příčky druhé.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodních dvaceti minutách utkání, kdy se domácí obraně dařilo eliminovat hostujícího střelce Beránka, unikl ve po pravé straně Křížek a jeho přihrávku proměnil ve vedoucí trefu zápasu Jerome Cole. O chvilku později měl velkou šanci Karel Švátora, ovšem jeho střela skončila na tyči. Vše si vynahradil ve 41. minutě, kdy se prosadil v pokutovém území hostů, získal míč a dodal pro domácí potřebný klid. Svéradice tak byly o poločase velmi blízko k tomu, aby od úvodního kola jara, kdy padly začátkem března na půdě lídra ze Lhoty, nebodovaly. 

 

Navíc hned v úvodu druhé půle dostal ideální přihrávku od Koželuha Jerome Cole a po samostatném úniku zvýšil již na tříbrankový rozdíl. Hostům ještě svitla naděje na zdramatizování utkání, když střelou z dobrých dvaceti metrů pod břevno snížil Jakub Lavička. Pořádný náboj dostal duel zanedlouho poté. Po centru zakončil Martin Chaloupka a hosté byli svému soupeři rázem na dostřel. Domácí ale po chvilkovém výpadku opět zabrali a brzy si vzali poklidné vedení zpět. Po centru Pivoňky se totiž stal dvougólovým střelcem svého celku i Karel Švátora. Od té chvíle domácí zcela ovládli utkání, vytvořili si dobré střelecké příležitosti, ale šance Cola, Švátory, Koželuha a Sysla již zůstaly nevyužity. To již ale Luby jistě nemuselo mrzet, po závěrečném hvizdu si totiž mohly vychutnat vítězný pocit. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Karel křížek: „Hosté se dostavili pouze s jedním hráčem na střídání, což se projevilo hlavně ke konci utkání, kdy jim došly síly a jen díky střelecké smůle na našich kopačkách odjížděli „pouze“ se 4 góly ve vlastní brance.“

FK Svéradice
Miroslav Rambousek: „Nepovedené utkání hlavně v obranné činnosti.“



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - K. Křížek [-] , F. Sýkora [-] , V. Koželuh [-] , M. Vejskal [-] - V. Turner [-] , K. Švátora [-] (79. P. Sysel [-] ) , J. Cole [-] , P. Čipera [-] (73. P. Voráček [-] ) - A. Čížek [-] (55. J. Voráč [-] ) , M. Pivoňka [-] (85. M. Havlovic [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Sova [-] , J. Vonášek [-] , M. Herout [-] , Z. Prokopec [-] (75. D. Klas [-] ) - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , J. Lávička [-] , V. Brůha [-] - M. Chaloupka [-] , V. Beránek [-]

Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.