Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle v důležitém souboji nedala Plané šanci!


Branky


0

Domácí zvládli na výbornou záchranářský duel a ještě mohou pomýšlet na dvanáctou příčku. Naopak hosté již určitě skončí třináctí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do duelu vstoupili aktivněji domácí, ale paradoxně to byli hosté, kteří otevřeli střelecký výčet zápasu, když se po necelé čtvrt hodině hry zapsal mezi střelce Pavel Chval. Domácí se ovšem zarazit nedali a brzy bylo srovnáno. Stanislav Bláha srovnal se soupeřem krok parádními nůžkami přes hlavu. Zcela otočit vývoj utkání se povedlo Janu Čapkovi, který pláchl hostům od půlky a rozvlnil síť. Neuběhla ani minuta a domácí svůj náskok pojistili, když se z dorážky na malém vápně prosadil Stanislav Peterka. Divoký poločas tímto skórem i skončil.

 

 

Žihle nechtěla ve druhé půli připustit žádné komplikace a brzy její touhy naplnil Robert Otcovský, který se uvolnil přes svého strážce a překonal Petrželku umístěnou ranou k tyči. Jiskřičku naděje ještě pro Planou ještě vykřesal Bohuslav Soukup, ovšem to již bylo ze strany hostů vše. Navíc poté, co opět Robert Otcovský napřáhl z hranice pokutového území a krásnou ranou stvrdil vítězství Žihle. Fanoušci se ještě dočkali půltuctu v soupeřově bráně, když v závěru duelu po faulu ve vápně proměnil pokutový kop Tomáš Rambousek. Domácí tak po závěrečném hvizdu měli důvod k radosti, vítězství jim zajistilo poposkočení v tabulce přes Nýřany a možnost ještě na dálku v posledním kole bojovat o celkové dvanácté místo se Stodem.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Milan Böhm: „V tomto utkání jsme měli více ze hry a naprosto zaslouženě získali všechny tři body. Utkání se hrálo ve velkém vedru a hosté možná doplatili také na to, že neměli jediného hráče na střídání.“

TJ Slavoj Chodová Planá
Saša Suk: „Nikomu se nechtělo v tom počasí hrát, navíc na umělé trávě. Vedli jsme, mohli jsme dát na dva nula. Když to budu řešit, jaká je situace v pohraničí… Jestli se má dělat fotbal, tak se mu musí pomáhat a nemůžou se mu dělat naschvály. Chybí děti, aby u toho vydrželi a to zase musí dělat trenéři a ty musí někdo zaplatit. Dopadne to tak, že my maximálně můžeme něco někam vytáhnout a za chvilku vše zase skončí.“



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - V. Churavý [-] , J. Růžička [-] , L. Rázek [-] (76. J. Fidler [-] ) , O. Čapek [-] - J. Bulín [-] , J. Čapek [-] (84. D. Kunt [-] ) , S. Peterka [-] (68. F. Půta [-] ) , R. Otcovský [-] - T. Rambousek [-] , S. Bláha [-] (55. T. Krofta [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - Z. Rolko [-] , M. Zápotočný [-] , Z. Kutička [-] , J. Plecitý [-] - P. Chval [-] , M. Šmolík [-] , B. Soukup [-] , R. Ovčačík [-] , J. Ščasnár [-] - R. Zpěváček [-]

Místo: UMT. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.