Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězem ligy je Lhota!


Branky


0

Domácí, kteří se na poslední utkání před svým fanoušky na jaře přesunuli z azylu konečně domů, rozhodli o osudu utkání v úvodních minutách hry a po vítězství 3:1 si zajistili vítězství v celé soutěži! 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání se hráčům Nýrska totálně nepovedl. Již po pár vteřinách hry poslal domácí Dlouhý aut do vápna, který byl ještě prodloužen na zadní tyč, kde již číhal Michal Křížek a vstřelil pravděpodobně svou nejrychlejší branku kariéry. Jenže ani to hostům nestačilo a za necelou minutu museli lovit kulatý nesmysl ze své sítě podruhé. Jakub Kohout využil centru z levé strany a největší návštěva kola byla v laufu. Postupně se však hráči Nýrska vzpamatovali ze šoku a převzali kontrolu nad zápasem. Během deseti minut si vypracovali šance ke snížení, ale postupně Korschinský, Kalivoda a Rubáš v koncovce zklamali. Domácí zahrozili trestným kopem Strejčka, Moravec vyrazil na roh. Po chvilce poslal trestný kop Györgyho Kalivoda nad, mimo tři tyče se nevešel ani pokus Rubáše. V závěru poločasu ale přeci jenom nastalo drama. Výtisk z poloviny hřiště postupoval s míčem a ve spolupráci s Rubášem se balon dostal ke Tadeáši Kohoutovi, který dodal zápasu náboj. 

 

Hned na začátku druhého poločasu se do stoprocentní příležitosti dostal stejný hráč, ovšem nedokázal Rubášovu přihrávku dobře usměrnit. Vzápětí György neuspěl tváří v tvář Böhmovi a následnou dorážku Rubáše posuzuje rozhodčí jako faul na gólmana. Po hodině hry rozehrál Nejdl roh a Matěj Strejček hlavou vrací svém týmu pohodlný náskok. Definitivní pojistku měl na kopačce stejný hráč, jenž dokázal obejít i Moravce, ale jeho střelu vykopl z brankové čáry Antonovics. Jednu z poslední šancí na zdramatizování krásného zápasu měl Trefanec, když prošel domácí obranou, ale jeho střela z úhlu skončila pouze na tyči. Závěrečný hvizd následně ukončil tento duel, ve kterém domácí stvrdili své vítězství v soutěži, hosté jsou desátí. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles: „Nastoupili jsme skoro po roce na našem hřišti. Nová tráva, hezké počasí, hodně lidí, povedl se navíc úvod. Bylo opravdu nelidské počasí, soupeři jsme nechali prostor, přestali jsme hrát, pak jsme dali uklidňující gól a utkání se dohrálo.“

FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: „Vzhledem k průběhu zápasu je porážka krutá, ale hráči, když nastoupí do utkání, by si měli uvědomit, že to začíná hvizdem rozhodčího již v první minutě. Nepamatuji si, že by mužstvo během prvních dvou minut třikrát rozehrávalo míč do hry. Někteří hráči byli při zahájení zápasu ještě asi v autobusu.“



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Cink [-] (28. Z. Hackr [-] ) , M. Kučera [-] , L. Janka [-] - M. Křížek [-] , J. Kohout [-] , A. Nejdl [-] , J. Hrdlička [-] , P. Korous [-] (88. J. Humeník [-] ) - D. Křížek [-] (85. V. Zelenka [-] ) , M. Strejček [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - F. Kolář [-] , A. Antonovics [-] (75. J. Hvězda [-] ) , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] - I. György [-] , L. Korschinký [-] (58. P. Janovský [-] ) , D. Šnour [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] - T. Rubáš [-] (52. M. Trefanec [-] )

Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.