3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov přetlačil Kylešovice


Branky


9

Report nám zaslal Reené Černohorský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hráči z Kylešovic, kdy hned při úvodním útoku Josef Hoferek mířil těsně vedle a po chvíli centr Marka Bolackého na zcela volného Hoferka chytil domácí gólman. Šok pro bojující hosty přišel v 7. minutě, kdy se z dobrých 35 metrů do míče opřel domácí borec a skákající míč skončil za zády překvapeného Ondřeje Blažka. Otřesený tým z Kylešovic však nesložil zbraně a opticky byl na hřišti lepším mužstvem, což mohl v 17. minutě dokázat jejich mladičký dorostenec Štěpán Kuzník, jenže jeho pokus opět chytil strážce domácí svatyně. Ve 25. minutě se fantasticky zviditelnil brankář Vítkova, kdy střelu Kryštofa Vlčka akrobatickým zákrokem vyrazil na břevno a na roh. Pak ještě ve 29. minutě zahrozil z hranice velkého vápna přímým kopem hostující Josef Hoferek, který byl na něj odpískán po samostatném průniku do šestnáctky. Jenže i v tomto případě šla střela mimo. Od té chvíle převzali otěže zápasu domácí borci, kteří byli velmi nebezpeční při standardkách, centrech a rozích. Na konci poločasu tak nejen jejich střely a hlavičky šly mimo brankovou konstrukci, ale 2 x skvěle už zachytal i smolař Ondřej Blažek.

 

 

Úvod 2. poločasu opět patřil odhodlaným hostům výsledek korigovat, vyrovnat a dokonce i zvítězit. Jenže tato snaha byla zmařena během tří minut. V 51. minutě Emil Adamczyk nedodržel ofsajdovou past, jeho protivník se dostal s míčem na dostřel branky, jenže míč ještě poslal pod sebe a úplně volný vítkovský útočník se nemýlil. 2:0. Pohroma pro FK Kylešovice byla dokonána v 54. minutě po rychlém protiútoku z pravé strany, kdy míč ztratil Ondřej Holčápek, pronikající domácí hráč se dostal až k brankové lajně, opět poslal míč pod sebe na značku pokutového kopu a rovněž zcela nekrytý domácí útočník propálil vše, co mu stálo v cestě. 3:0.  V 56. minutě Vítkov ještě nastřelil tyč a pak už tempo zápasu konečně znovu převzali hosté z FK Kylešovice. V 57. a v 58. minutě se Marek Bolacký nejprve 2x zastřeloval, ale opět výborné zákroky domácího gólmana zabránili snížení skóre. Nakonec se Marek Bolacký přece jen prosadil v 78. minutě. Míč ve středu hřiště vybojoval nejlepší hráč hostů Vítězslav Kober, přes Jiřího Fruncka se balón dostal k Josefu Hoferkovi a na jeho centr si nekompromisně hlavou naběhl zmíněný Marek Bolacký. 3:1. Snahu Kylešovic o přidání další branky a o případné vyrovnání však vždy opět zlikvidoval domácí gólman, na kterém si postupně vylámali zuby Josef Hoferek, Marek Bolacký, Vítězslav Černohorský, Kryštof Vlček a opět Josef Hoferek. Hostům se již však gól nepodařilo dát a smutně tak z Vítkova odjížděli s prohrou.

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu



FK Kylešovice
René Černohorský (trenér, vedoucí, asistent, masér a řidič mužstva FK Kylešovice): Nemůžu se zbavit přesvědčení, že se jednalo o typicky remízový zápas. Minimálně bod nám sice utekl po hrubých chybách našeho brankáře a obránců, ale měli jsme i fantastické gólové šance v podání mladého Štěpána Kuzníka, Josefa Hoferka či Kryštofa Vlčka. Hlavně jeho střelu bravurně vyrazil skvěle chytající domácí gólman na břevno. Pravdou však je, že Vítkov byl hodně nebezpečný z centrů, přímých kopů a rohů, s čímž jsme si vždy jen velmi těžce poradili. Chtěl bych však ocenit bojovnost a snahu mých svěřenců, i když se někteří hráči viděli teprve poprvé a poprvé spolu hráli, tak už hra dávala smysl a snad se postupně zcela zkonsolidujeme a budeme důstojným účastníkem letošní 1.B. třídy.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - P. Dubový [-] , M. Pavlica [-] (65. M. Kudela [-] ) , L. Pavlíček [-] , P. Moravec [-] (74. D. Fabík [-] ) , L. Chalupa [-] , V. Minařík [-] (15. O. Moravec [-] ) , M. Mikulenka [-] , J. Pokorný [-] , P. Binar [-] , M. Jersenský [-]

FK Kylešovice
O. Blažek [-] - J. Krumer [-] (68. D. Kubíček [-] ) , V. Kober [-] , Š. Kuzník [-] (63. V. Černohorský [-] ) , P. Pospíšil [-] , J. Hoferek [-] , K. Vlček [-] , J. Fruncek [-] , O. Holčapek [-] , E. Adamczyk [-] , M. Bolacký [-]

ŽK: 60. P. Moravec - 59. J. Krumer , 83. M. Bolacký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - TĚŽKÝ Michal, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích