Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrabová nastřílela Orlové pět branek


Branky


8

Orlová byla pasována jakožto sestupivší tým z Krajského přeboru do role mírného favorita. Domácí neměli co ztratit a svého soka dokonale zaskočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a poločasová plichta

Orlová byla od začátku utkání lepším týmem, avšak nevypracovala si žádnou vyloženou brankovou příležitost. To domácím se povedlo skórovat z první vážnější situace - v 18.minutě procedil míč za Ščerbu kanonýr Nováček. Stejný hráč byl i na konci akc ve 28.minutě, ta vyústila ve vedení 2:0. Orlová tak po dobré úvodní patnáctiminutovce najednou dotahovala dvoubrankové manko. Za svou aktivitu byla nakonec odměněna a ještě do poločasu dvěma slepenými góly srovnala krok. Trefil se nejprve ve 38.minutě Renta, kterého hned o minutu později napodobil Večorek a určil tak poločasové skóre 2:2.

Domácí dokonale využili početní výhodu

Nerozhodné skóre vydrželo do 63.minuty, kdy dostal míč do sítě Šimon. V 71.minutě došlo k situaci, jenž vyústila ve zbytečné, leč oprávněné vyloučení orlovského Renty. Početní výhoda se začala po chvíli projevovat na skóre, protože hned v 78.minutě dal svou druhou branku Šimon a zvýšil na 4:2. Poslední hřebíček do orlovské rakve pak zabil v samém závěru utkání svým třetím gólem Nováček, který tak v duelu zkompletoval hattrick a vysloužil si tak místenku v sestavě kola.



Ohlasy k zápasu



FK Slavia Orlová - Lutyně
Klimsza Petr: Toto se nám nemůže stávat. Remízové utkání, které jsme nezvládli. Někteří hráči by si měli sáhnout do svědomí.



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - M. Šimon [-] , M. Ročňák [-] , D. Nováček [-] (90. D. Kotásek [-] ) , M. Raška [-] , M. Myšák [-] (88. T. Brablec [-] ) , V. Loska [-] (29. V. Ciesarik [-] ) , A. Havlíček [-] (87. M. Mrva [-] ) , O. Ciesarik [-] , O. Gomola [-] (46. M. Kulveit [-] ) , M. Kot [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] (86. J. Klečka [-] ) - A. Věčorek [-] , M. Papuga [-] , T. Věčorek [-] , P. Klimsza [-] (77. T. Botur [-] ) - M. Kempný [-] , J. Hanusek [-] (81. A. Malík [-] ) , J. Nowinski [-] (74. L. Koník [-] ) , J. Vybíral [-] - D. Jatagandzidis [-] (81. J. Renta [-] ) , D. Renta [-]

ŽK: 37. V. Ciesarik , 69. M. Kot - 60. D. Renta . ČK: 71. D. Renta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PORUBEK Václav - SEIPEL Jiří, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích