R. Bandy 51.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství v derby zařídil Bandy


Branky


51. R. Bandy
5

Vítězství v derby vystřelil Bandy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První výhra v sezoně se nerodila lehce, zejména proto, že naši kluci zahazovali jednu šanci za druhou, a to především v první půli. Nakonec se našim spasitelem stal opět Bandy, kterého krásně vybídl ke skórování Brezula.

Děkujeme všem fanouškům za podporu a klukům za předvedený výkon a vítězství. Příští kolo se střetneme ve venkovním utkání s týmem Dobré, a to pravděpodobně v patek 31.8. v 17:00, datum a čas bude ještě upřesněno.

Hodnocení asistenta Peška:

Do utkání jsme vstupovali s jasným cílem, po dvou remízových zápasech, konečně bodovat naplno. V týdnu jsme kluky upozorňovali na to, že se bude jednat o velmi těžké utkání a mimo fotbalové kvality, bude důležité vyrovnat se soupeři v osobních soubojích.

Tak jako v předchozím utkání, se nám vstup do utkání příliš nepovedl. Prvních 10-15 minut jsme nebyli schopni udržet míč a byli jsme nepřesní. Tentokrát jsme však tuto část zápasu přečkali bez nějaké větší šance soupeře. Zbytek prvního poločasu byl už v naši režii. Soupeře jsme začali přehrávat a vypracovali si řadu gólových šancí. Bohužel jsme ani jednu neproměnili, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Začátek druhého poločasu pokračoval v nastoleném trendu z konce toho prvního. V 51. minutě jsme se konečně dočkali, kdy se nádherně uvolnil na pravé straně Lukáš Brezula a předložil míč před prázdnou bránu Robinu Bandymu, který už neměl problém míč uklidit do sítě. Zbytek zápasu se nesl v podobném duchu. Chtěl bych pochválit golmana Hrabové Kavuloka, který po celý zápas držel naděje svého mužstva na bodový zisk. Do konce zápasu, už žádný gol nepadl a my jsme se mohli radovat konečně z vítězství.

Do dalších utkání budeme muset zapracovat na koncovce, jelikož se na gól strašně nadřeme. Musím ovšem všem klukům poděkovat za to, že splnili všechno, co jsme si v týdnu a před zápasem řekli.

Věřím, že tohle důležité vítězství nás uklidní a zároveň nakopne k dalším dobrým výkonům a výsledkům.



Sestavy


FC Vratimov
J. Štromp [-] - P. Michalčák [-] , F. Jašek [-] , R. Stuchlík [-] , D. Harbáček [-] - V. Osvěčík [-] , T. Uherčík [-] (80. M. Osvěčík [-] ) , R. Pešek [-] - D. Ledvina [-] (62. P. Parchanský [-] ) , R. Bandy [-] (85. A. Tříska [-] ) , L. Brezula [-] (68. V. Trmal [-] )

TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - M. Ročňák [-] , D. Nováček [-] , I. Forman [-] (73. M. Raška [-] ) , M. Myšák [-] (67. M. Kulveit [-] ) , V. Loska [-] , M. Gomola [-] , A. Havlíček [-] , F. Bahr [-] , J. Kroker [-] , O. Gomola [-]

ŽK: 53. M. Gomola , 76. A. Havlíček , 85. V. Loska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - ŽÁČEK Marek, JANEČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích