2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Smilovic veze z Vratimova bod


Branky


4

Tento duel vlastně sliboval souboj dvou nováčků 1.A třídy sk.B, zatímco Smilovice jsou postupujícím týmem z loňské 1.B třídy, tak naopak Vratimov loni okusil Krajský přebor, kde však bohužel setrval jen rok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První úder sezony zajistil Baron

Utkání začala ve svižném tempu, ve kterém měli zpočátku navrch domácí, kteří byli silnější na míči a diktovali tempo hry. Rozhodujícím faktorem úvodních minut byla ale koncovka - tu měli domácí žalostnou a i z tohoto důvodu bylo skóre stále nerozhodné. To platilo do 10.minuty kdy se k míči dostal Baron a otevřel gólový účet sezony 2018/19. Smilovice tak trošku nečekaně vedly a bránily jednobrankové vedení. Před koncem poločasu se obraz hry konečně projevil na skóre, protože se k míči dostal Macák a zaslouženě srovnal na 1:1! Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Remízový stav trval i po devadesáti minutách

Ve druhé půli se dlouho nic zajímavého nedělo, tedy až do 74.minuty. Smilovice zahrávaly standardní situaci a po ní se k míči dostal úplně osamocený Kocur, jenž neměl problém dopravit míč do sítě a poslat Smilovice podruhé v utkání do vedení 1:2. V závěru utkání se prakticky zopakoval scénář z první půle a Vratimov se nakonec opět dočkal srovnání, a to zásluhou Michalčáka, který se ve skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval a prostřelil brankáře Bašandu 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Filip Racko (trenér): Nastoupili jsme proti soupeři, který loni postoupil. Hraje kombinační fotbal a mají hodně dobrých individualit. Přesto jsme od začátku diktovali tempo hry a drželi soupeře na jeho polovině. Smilovice spoléhali na rychlé brejky, po jednom z nich zahrávali roh, kde jsme si nepohlídali odražený míč a prohrávali tak 0:1. Soupeře jsme dál tlačili, ale před brankou soupeře jsme byli bezzubí. Až těsně před poločasem se ujala tečovaná střela Macáka 1:1. Druhý poločas jsme začali opět aktivně a drželi míč, jenže k brance jsme měli pořád daleko. Potom přišel úsek hry, kdy jsme vypadli z tempa a soupeř nás potrestal z rohu, kdy jsme nechali soupeře hlavičkovat úplně samotného 1:2. Na posledních pár minut jsme hráli na riziko a poslali na hrot Michalčáka, který se těsně před koncem trefil na konečných 2:2. První domácí utkání jsme chtěli samozřejmě vyhrát, což se bohužel nepovedlo, ale stál proti nám kvalitní soupeř. Musíme se zaměřit na obranné standartní situace a finální fázi. Věřím, že kluci se budou každým tréninkem zlepšovat. Naopak jsem spokojený s kondicí týmu, v závěrech obou poločasů jsme dokázali skórovat. To znamená, že jsme v závěru dokázali soupeře tlačit a přehrávat. Do Albrechtic pojedeme v neděli určitě vyhrát.




Sestavy


FC Vratimov
O. Juras [-] - D. Harbáček [-] , P. Michalčák [-] , F. Jašek [-] (71. R. Stuchlík [-] ) , M. Kašuba [-] - V. Osvěčík [-] , R. Pešek [-] , J. Macák [-] (75. T. Uherčík [-] ) - L. Brezula [-] , R. Bandy [-] (81. M. Osvěčík [-] ) , D. Ledvina [-] (58. V. Trmal [-] )

SC Smilovice
P. Bašanda [-] - L. Míra [-] (65. D. Balvar [-] ) , F. Przyczko [-] , L. Baron [-] , J. Opluštil [-] , P. Dytko [-] , R. Barteczek [-] (85. R. Cienciala [-] ) , P. Kohut [-] , O. Junga [-] , B. Kocur [-] , R. Barteczek [-]

ŽK: 80. V. Osvěčík - 54. R. Barteczek , 89. L. Baron .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BRABEC Roman - TAKÁČ Tibor, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích