Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota splnila roli favorita v Nýřanech!


Branky


0

Lídr soutěže nezaváhal ani na hřišti třináctých Nýřan, ovšem domácí nedali svou kůži lacino a prakticky až do konce zápasu nebylo o vítězi definitivně rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do utkání vstoupili aktivněji hosté a již po dvaceti minutách hry se dostali do vedení. Matěj Strejček si pro sebe stáhl centr z levé strany, obtočil se kolem svého strážce a uspěl střelou na zadní tyč. První poločas takto i skončil a diváci tak o přestávce očekávali velký nápor svého týmu v honbě za vyrovnáním.

 

Jenže ihned po rozehrání zchladil celý stadion David Křížek, který se prosadil po centru z pravé strany hlavou po dvaceti vteřinách hry. Branku naděje pak pro domácí vystřelil z pokutového kopu Vojtěch Sláma, který potrestal faul na unikajícího Zdvihala. Smutným hrdinou Nýřan se v následujících minutách stal Cvachouček, který nejprve nesrovnal skóre hlavičkou a po chvilce neproměnil ani svůj samostatný únik. Zkušení hosté toho vzápětí dokázali využít, když ve čtyřiaosmdesáté minutě definitivně rozhodl hlavou po rozehrané standardní situaci opět Matěj Strejček. Lhota tak na čele stále drží devítibodový náskok, naopak Nýřany nevyužily možnost poskočit o dvě příčky vpřed.   



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Martin Niedermayer: „První poločas jsme byli jakoby zaskočení, že soupeř je lídr. Ve druhém jsme se zlepšili, bohužel nevyužili dobré příležitosti na srovnání.“

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles: „Soupeř byl příliš zalezlý, hodně bránili, my jsme tak kontrolovali hru. Po druhém gólu jsme se neuklidnili, domácí tak vycítili šanci za stavu 1:2. Třásli jsme se o výsledek, podržel nás brankář.“



Sestavy


TJ Nýřany
V. Hinterholzinger [-] - J. Rosol [-] , P. Duspiva [-] (64. V. Tyml [-] ) , J. Šlégl [-] , J. Niedermayer [-] - Z. Zdvihal [-] (64. A. Aliyev [-] ) , V. Kočí [-] , T. Voráček [-] , V. Sláma [-] - J. Cvachouček [-] (88. L. Šlégl [-] ) , J. Folk [-] (88. V. Vácha [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Korous [-] (88. M. Cink [-] ) , M. Kučera [-] , D. Štádler [-] - O. Kotrnoch [-] , J. Kohout [-] , Z. Černý [-] , J. Hrdlička [-] , A. Nejdl [-] - D. Křížek [-] (84. Z. Hackr [-] ) , M. Strejček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.