1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Frenštát porazil Polanku


Branky


0

Souboj dvou dobře našlápnutých celků přineslo utkání sehrané ve Freštátě pod Radhoštěm. Kdo čekal ofenzivní bitvu, ten se bohužel pletl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Do zápasu nemohl pro zranění Roman Bartoš a na jeho místo se posunul Vojtěch Šustr. Polanečtí soupeře v prvních minutách zatlačili a po sérii rohů trefil nejprve Ševčík hlavou mimo, pak o chvíli později Šustrovu hlavičku vytáhl Blabla na roh. V 8. minutě dostal pas za obranu Ševčík, proti vybíhajícímu Blablovi udělal kličku a byl zfaulován. Akci se ale snažil dohrát, ale další ohrožení branky domácích už to neznamenalo. Domácí zahrozili poprvé v 15. minutě, kdy Malý střílel těsně vedle Řehulkovy branky. O 4 minuty později vyrazil Řehulka přímý kop z 20 metrů mimo.  Ve 25. minutě provedli domácí bleskový protiútok, na jehož konci byla Klimparova střela z jedné. Řehulka jeho pokus vyrazil nohou mimo.

 

Rozhodnutí přišlo minutu před koncem

V 51. minutě poslal Andrýsek míč na Mašlanku, který jej nacentroval zprava před branku na nabíhajícího Kalužu, ale ten přestřelil branku. O deset minut později zahrozili domácí na druhé straně. Bolcek kopnul roh na vzdálenější tyč, a ten po závaru skončil před brankovou čárou, kde jej uklidil do bezpečí Gajďok. Když už to vypadalo na dělbu bodů, tak v 89. minutě domácí zahráli další z rychlých brejků a střídající Špaček po přihrávce Klimpara prostřelil Řehulku.

 



Ohlasy k zápasu



FK SK Polanka nad Odrou
Nikola Andrýsek: Utkání bylo víceméně vyrovnané, protože šance byly na obou stranách. Dneska si myslím, že nevyhrál lepší, nýbrž šťastnější celek.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
L. Blabla [-] - V. Jurek [-] (71. R. Špaček [-] ) , A. Krivčík [-] , M. Bartoň [-] (90. J. Mihál [-] ) , R. Žitník [-] , P. Klimpar [-] , J. Malý [-] , O. Walder [-] (80. P. Hajník [-] ) , M. Bolcek [-] , T. Pokorný [-] , J. Kovář [-]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - N. Andrýsek [-] , T. Gajďok [-] , V. Šustr [-] , D. Koutný [-] - D. Mašlanka [-] (84. R. Drulák [-] ) , P. Miko [-] , J. Kaluža [-] (76. D. Uher [-] ) , M. Skřehot [-] , K. Surovec [-] - J. Ševčík [-] -

ŽK: 27. M. Bolcek , 64. P. Klimpar , 67. V. Jurek , 89. R. Špaček - 47. P. Miko , 66. J. Ševčík .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - JURČEK Ondřej, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.