Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Krnově, body se dělily


0

Divácky velice atraktivní utkání se odehrálo v Krnově, kam zavítal nováček soutěže Unie Hlubina. Nezaujatému divákovi se muselo utkání líbit, protože nabídlo hned osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově plodná první pětačtyřicetiminutovka

Domácí Krnov si v úvodu utkání vypracoval několik pološancí, ale první úder měli na svědomí hráči ostravské Hlubiny. První branku vstřelil ve 22.minutě Václavík, který využil hrubice v obraně domácích. Druhý úder na sebe nenechal dlouho čekat, ve 28.minutě se prosadil Krčmařík a bylo to už 0:2. Kdo čekal klidný zbytek poločasu pro hlubinské, ten se mýlil. Krnovští zaveleli s úderem 32.minuty k mohutnému obratu, který spustil Šimčík, který vytěžil snížení z akce dua Pokorný - Hrubý. O čtyři minuty později dokázal srovnat Bartoníček, který zakroutil svou ránu za záda Otoupialíka 2:2. Černá desetiminutovka však nekončila - dokonalý obrat dokončil v 39l.minutě Houdek, který zúročil výborný Ostrákův centr. Do kabin se šlo tedy za stavu 3:2.

Červená karta vše změnila

Krnov navázal na úspěchy ze závěru první půle a v 51.minutě vedl už 4:2 trefil se Mrukvia. Hned nato se dostal do nešťastného střetu jinak výborně hrající Ostrák a po střeru uviděl druhou žlutou kartu. Hlubinští vycítili šanci na korekci skóre a proti oslabenému soupeři vykřesal jiskru naděje Bochňák a snížil na 4:3. Tu následně proměnil v zisk jednoho bodu Krčmařík, kterému se povedlo v 71.minutě srovnat na 4:4.



Ohlasy k zápasu


FK Krnov
Marek Koraba (předseda): V týdnu se nám také doma nevyvedl duel s Pustou Polomí. Prohráli jsme 1:2, a i když jsme vedli, zápas jsme ztratili. Dobře rozehrané jsme to měli i v neděli. Bohužel děláme laciné chyby a před svými diváky inkasujeme spoustu gólů. Je to další domácí utkání, v němž jsme obdrželi čtyři branky.




Sestavy


FK Krnov
M. Petr [-] - M. Burian [-] , J. Hrubý [-] (82. N. Tümmler [-] ) , J. Šimčík [-] , J. Rolný [-] , M. Ostrák [-] , O. Bartoníček [-] , M. Furik [-] (82. N. Carbol [-] ) , D. Mrukvia [-] , M. Pokorný [-] , J. Houdek [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Vančo [-] , J. Krčmařík [-] , M. Václavík [-] , M. Rodek [-] (59. J. Hruška [-] ) , O. Hyrník [-] (59. M. Sasko [-] ) , M. Blokša [-] , R. Bochňák [-] , O. Klíma [-] , J. Skýba [-] (54. V. Olšovský [-] ) , A. Hubeňák [-]

ŽK: 43. M. Ostrák , 59. J. Hrubý - 67. J. Hruška . ČK: 51. M. Ostrák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: HAM Tomáš - OCHODEK Jiří, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.