2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2018 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků vyzněl lépe pro Oldřišov


Branky


5

Nováčkovský souboj sliboval urputnou a nevyzpytatelnou bitvu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se oba týmy rozkoukávaly

Do první pětačtyřicetiminutovky vstoupili lépe hosté, kteří byli silnější na míči a dominovali v kombinacích. Domácí naopak spoléhali na rychlé brejky a preferovali hru ze zabezpečené obrany. Domácí nepředvedli vůbec nic vyjma pár centrů, ba naopak v defenzívě hráli mnohokrát silně za hranou pravidel, avšak sudí karty neuděloval. Brušperk dál stupňoval svůj tlak, který vyústila série rohových kopů na jejímž konci bylo zakončení zkušeného Petra Cigánka, který jen o kousek minul. Do poločasu se ještě uvolnil do slibné příležitosti Krejčok, bohužel pro hosty se brilantním zákrokem zaskvěl Anděl. 

Dva nečekané údery domácích

Domácí postupně převzali iniciativu a hráči Brušperka najednou kupili chybu za chybou. v 63. minutě pronikl od postranní čáry jeden z domácích, který naservíroval míč na penaltu Bolackému, a ten se v podobných situacích nemýlí 1:0. Hosté byli jako opaření a jejich hra byla oproti první půli jako nebe a dudy. V 69.minutě využil chyby v obraně Dřizgevič a svou ranou zvýšil na 2:0 pro Oldřišov. V závěru utkání unikl domácí obraně Polášek, ale v poslední chvíli jej dostihl jeden z domácích obránců. Střely Cigánka pak skvěle pokryl brankář Anděl. Do konce utkání toho ani jeden tým víc nepředvedl, a tak se z prvního vítězství v Krajském přeboru radoval tým z Opavska.



Ohlasy k zápasu



SK Brušperk
Ondřej Hančin (trenér): K prvnímu utkání nové sezóny, kdy jsme postoupili do Krajského Přeboru, jsme zajížděli také k nováčkovi soutěže a to do Oldřišova. Jako v každé sezóně je úvod strašně důležitý, proto jsme po krátké, ale na druhou stranu velice slušné přípravě chtěli v tomto utkání bodovat. Velice těžce se mi bude tohle utkání hodnotit, jelikož jsem přesvědčen, že jsme si měli domů odvézt minimálně bodík. Bohužel se nám to nepovedlo!!!



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - M. Jadrný [-] , D. Bořucký [-] (90. O. Fabián [-] ) , J. Janík [-] , R. Konečný [-] (60. T. Bolacký [-] ) , P. Dřizgevič [-] , J. Fusek [-] (84. R. Kurka [-] ) , V. Jadrný [-] , M. Žídek [-] , J. Droppa [-] , J. Pfleger [-]

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - F. Szkuta [-] , D. Cigánek [-] , P. Zajac [-] - V. Šimon [-] , R. Polášek [-] (82. M. Vojtek [-] ) , P. Cigánek [-] , K. Neumann [-] (69. M. Brejla [-] ) , P. Lisický [-] - D. Krejčok [-] , D. Vrána [-] (72. D. Laryš [-] ) -

ŽK: 30. V. Jadrný , 60. R. Konečný , 76. D. Bořucký - 14. F. Szkuta , 89. P. Lisický .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - VOJKOVSKÝ Michael, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Brušperk začne lépe a odveze si všechny body.