3:2
(2:0)
51. T. Rambousek (vl.)
90. L. Šlégl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle se po vítězství dotáhla na svého soupeře


Branky


0

Tři vstřelené branky zajistily domácím také stejný počet bodů a to znamená jediné, stejně jako Nýřany tak mají v tabulce třicet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Utkání bylo od začátku vyrovnané, dvě dobré příležitosti měli hosté, ovšem skórem se jim pohnout nepodařilo. Potvrdilo se tak otřepané „nedáš-dostaneš.“ Necelých deset minut před přestávkou totiž domácí vykombinovali akci pro Josefa Růžičku, který vběhl do pokutového území a otevřel skóre křižnou ranou k tyči. Jen co diváci gól doslavili, mohli začít znovu. Do míče se totiž opřel Robert Otcovský a z dobrých pětadvaceti metrů vymetl horní růžek.

 

Ovšem na drama si Žihle zadělala sama, když si hned zkraje druhého poločasu srazil míč do vlastní branky Rambousek. Rozuzlení nakonec přišlo až osmaosmdesáté minutě, kdy hosté zahráli ve svém vlastním vápně rukou. Nařízenou penaltu proměnil Stanislav Peterka a na vítězství jeho týmu již nic nezměnil ani Libor Šlégl, který se nádherně trefil z volného přímého kopu do šibenice o chvilku později.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Milan Böhm: „Utkání bylo herně poměrně vyrovnané s naší mírnou převahou. Škoda, že jsme nevyužili některou z dalších nadějných příležitostí. Tím bychom mohli zápas dohrát ve větším klidu. Splnili jsme předem daný cíl a to zisk všech tří bodů.“

TJ Nýřany
Martin Niedermayer: „Za stavu 0:0 jsme měli dvě šance a nedali, domácí pak rozhodli dvěma góly v závěru poločasu. Žihle asi byla o branku lepší, hlavně v prvním poločase.“



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
V. Novák [-] , L. Rázek [-] - T. Linhart [-] , T. Rambousek [-] , V. Churavý [-] - L. Bláha [-] (86. T. Malý [-] ) , R. Otcovský [-] , T. Krofta [-] , O. Čapek [-] - S. Peterka [-] , J. Růžička [-]

TJ Nýřany
V. Hinterholzinger [-] - J. Niedermayer [-] , J. Šlégl [-] , V. Sláma [-] , J. Václavík [-] - Z. Zdvihal [-] , P. Duspiva [-] , V. Kočí [-] , J. Folk [-] , J. Rosol [-] - A. Aliyev [-] (29. L. Šlégl [-] )

Místo: UMT. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.