Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle bere za pět gólů tři body!


0

Duel týmů ze spodku tabulky znamenal v rámci jednadvacátého kola vítězství domácí Žihle, která tak stáhla bodový rozdíl mezi oběma soupeři po dnešním duelu na pouhé dva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hned v úvodní minutě pronikal domácí útočník do šance, gólman Doubravkyvyběhl a ve vápně se mu vrhnul pod nohy. Míč ovšem nezasáhl, nohy pronikajícího útočníka ovšem ano a rozhodčí tak nařídil pokutový kop. Ten proměnil Jan Najmon. Po čtvrt hodince hry bylo s hosty ještě hůře. Robert Otcovský po levé straně pronikal směrem k brance, dokázal přejít přes tři protivníky a střelou na vzdálenější tyč navýšil vedení svého týmu. Dvacetiminutovku snů svého týmu dokonal Josef Růžička. Tentokrát se situace opakovala z pravé strany, když si naběhl na centrovaný balon a zavěsil. Zmar Doubravky dokonal tradiční exekutor pokutových kopů Krysl, které po faulu na Filipce vychytal Mikeš. 

 

Po přestávce domácí znovu brzy udeřili a zřejmě definitivně tak uťali poslední naděje soupeře. Jan Najmon si našel kulatý nesmysl po rohu a svou druhou brankou v utkání upravil již na 4:0. Následně ovšem došlo ke střetu hostujícího útočníka s domácím brankářem a ten musel být odvezen do nemocnice s podezřením na vnitřní zranění. Alespoň čestný úspěch poté zaznamenali hosté z dalšího pokutového kopu, úspěšným střelcem se stal Dominik Chotěborský. Hosté neměli co ztratit a otevřenou hrou ještě zkoušeli se zápasem něco udělat, ale prosadili se již pouze domácí, když se další dvougólovým střelcem duel stal  Josef Růžička, který využil rychlého protiútoku Žihle.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Milan Böhm: „Většinu zápasu jsme měli pod kontrolu, za vítězství jsme rádi. Ovšem důležitý teď bude stav Martina Mikeše.“

SK Senco Doubravka B
Pavel Zemek: „Další venkovní utkání nás nezastihlo v dobré pohodě, přestože jsme měli za sebou dva vyhrané zápasy. Začátek bylo těžké a rychlé procitnutí. V dalším pokračování utkání jsme si počínali hodně nedůrazně a toho dokázal soupeř využít. Utkání skončilo 5:1 a my se musíme pokusit získat body v domácím prostředí.“



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
M. Mikeš [-] (75. J. Bláha [-] ) - L. Rázek [-] , T. Linhart [-] , T. Rambousek [-] , V. Churavý [-] - O. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , T. Krofta [-] , J. Najmon [-] - S. Peterka [-] (88. D. Kunt [-] ) , J. Růžička [-] (88. J. Fidler [-] )

SK Senco Doubravka B
J. Tománek [-] - T. Zajíček [-] , A. Paum [-] , T. Čechura [-] (46. P. Matula [-] ) , T. Smolák [-] - L. Filipec [-] (77. V. Vlnař [-] ) , K. Krysl [-] (72. P. Vela [-] ) , D. Chotěborský [-] , J. Tománek [-] , P. Vaigl [-] (68. F. Kotka [-] ) - M. Ungr [-] (64. M. Kadlec [-] )

Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.