Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Břeclav | III. třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Perná zvládla domácí zápas se Starovicemi


Branky


3

Už před utkání bylo jasné ,že v souboji sousedů v tabulce se bude jednat o důležité body pro oba týmy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Velmi slušná divácká návštěva byla svědkem počátečního oťukávání z obou stran, více na balonu byly hostující Starovice, jejich pokusy však končily před pokutovým uzemím. V 19 minutě byl jeden z domácích hráčů faulovaný na hranici vápna. K přímému kopu se postavil domácí kapitán Rybár a s pomocí teče ve zdi překonal hostujícího brankáře Štýbla - 1:0.

 

Perná po gólu ožila dostávala se častěji k balonu a ohrožovala hostující branku. Po chybě hostů v obraně se úplně volný Říha dostal za obranu, jeho střelu však brankář Štýbl vyrazil. Z protiútoku přišlo známé nedáš dostaneš, přímý kop Picha domácí brankář Tenk jen vyrazil a Šťastný vyrovnal na 1:1.

 

Hosté, dirigovaní výborně hrajícím Radkem Pichem, se poté vrhli hned do útoku. Zapomínali však na zadní vrátka, pokus Skráška bránkář Štýbl vyrazil a nepřišel si na něj znovu ani Říha. V 33.minutě však održel přihrávku Kopecký a nikým neatakovaný se dostal až do pokutové uzemí , kde přízemní ranou prostřelil brankáře - 2:1. Poslední šanci v prvním poločase měl opět Radek Pich, jeho přímý kop trefil však ke smůle hostů pouze břevno Tenkovy branky.

 

V druhém poločase Starovice od začátku zatlačili Pernou, ale zapomínalY na zadní vrátka a domácí se často dostávali k brejkovým situacím. V 57. minutě po centru z pravé strany nikým neatakovaný domácí útočník Kopecký zvýšil hlavou na 3:1. Hosty branka nezlomila a nadále útočili, domácí obrana dirigovaná Rybárem však odolávala. Posledních 10 minut se utkání dohrávalo, Starovickým se nedařilo dohrát své útočné akce až do konce. Po jedné z mnoha brejkových situací poslal Hanzelka míč do strany Formanovi, jehož polocentr-polostřela zapadla za překvapeného Štýbla. Domácí Perná tak zaslouženě zvítězila 4:1 a připsala si důležité body do tabulky.

 

Nejlepší hráč domácích- Radim Kopecký

Nejlepší hráč hostů- Radek Pich

 

AUTOR: JIŘÍ KUBÍČEK



Sestavy


Perná
T. Tenk [-] - M. Kotas [-] (63. T. Gajdoš [-] ) , R. Rybár [-] , P. Šurýn [-] (85. M. Biernát [-] ) - B. Hejl [-] (46. L. Hanzelka [-] ) , R. Streit [-] , P. Říha [-] (85. M. Procházka [-] ) , B. Hejl [-] , M. Skrášek [-] (85. M. Biernát [-] ) - D. Forman [-] , R. Kopecký [-] -

Starovice
J. Štýbl [-] - I. Kavalíř [-] , T. Vachala [-] , P. Šťastný [-] (69. D. Lesák [-] ) , T. Janota [-] (46. T. Václavek [-] ) , V. Novotný [-] , S. Straka [-] , M. Bulíček [-] , P. Pesau [-] , R. Pich [-] , R. Kopřiva [-] (85. V. Dubec [-] )

ŽK: 20. D. Forman - 72. V. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nováček Rostislav - CHUDĚJ Martin (N), NEDBÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku