3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bohdalově se body dělily


Branky


10. P. Jaroš , 51. B. Křesťan (p.) , 73. V. Pokorný - 45. T. Novotný , 57. M. Srnský , 70. T. Novotný (p.)
30

Béčko Bohdalova remizovalo a do jarní části přezimuje na posledním místě tabulky, když ale stáhlo ztrátu na předposlední Strážek o další bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácí nastoupili do posledního zápasu podzimu posíleni o dlouholetou oporu záložní řady A-týmu Petra Jaroše, který však musel oprášit kopačky, jelikož je pověsil na skobu po konci minulé sezony. Fotbal ale nezapomněl a na hře domácích to bylo znát. První šanci ale měli hosté, a to hned v první minutě, brankář Velín ale samostatný nájezd chytil. Poté se začali prosazovat domácí a v 10. minutě šli do vedení. Vytlačil na pravé straně zakombinoval se Švomou a s Pokorným, dostal se do vápna a přihrávkou pod sebe našel právě staronovou akvizici Jaroše, který neměl problém skórovat. V prvním poločase byla poté hra celkem vyrovnaná, oba týmy měli po dvou šancích, gol ale padl až z poslední akce. Novotný zůstal při rohovém kopu nehlídán a hráč s tak kvalitní hrou hlavou toho využil.

Druhý poločas padly čtyři branky

Druhý poločas začali mít navrch domácí a šli do vedení po přísně odpískané hře rukou Novotného. Bohumil Křesťan, který podle vlastních slov čekal na penaltu 33 let, ji se štěstím proměnil. Poté měl pojistku na noze na malém vápně Vytlačil, ale promáchl, Křesťan hlavou po rohu netrefil branku. A tak přišel trest na druhé straně. Srnský se ve vápně zbavil lehce obránce a nekompromisně vyrovnal. V 70. minutě rozhodčí odpískal pro změnu přísnou penaltu na druhé straně, brankář domácích se zřejmě nedotkl útočníka hostů, který šel ochotně k zemi, když už byl míč dávno v ochranné síti za brankou. Rozhodčí tak jen potvrdil svůj velmi slabý výkon v tomto zápase. Novotný penaltu proměnil. Domácí to však nepoložilo, hráč zápasu Petr Jaroš našel nádherným dlouhým pasem od vlastní šestnáctky rozběhlého Frenka Pokorného, který šel sám na branku, obešel golmana a vyrovnal. Do konce zápasu už velká šance k vidění nebyla, zápas tak skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Dnes se opět potvrdilo, že když nastoupí někdo zkušený, výkon celého týmu jde strmně nahoru. Tímto Gazemu děkujeme, na jaře by mohl chodit klidně častěji. Ovšem škoda ztracených bodů, šance na výhru určitě byly. Jaro bude výzva zachránit soutěž, ale raději na to přes zimu nemyslet, nějak to dopadne. Klidnou zimu všem.




Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , D. Skála [-] , B. Křesťan [-] - M. Krčál [-] , L. Novotný [-] - J. Vytlačil [-] - V. Pokorný [-] , A. Panák [-] (90. L. Doležal [-] ) , P. Jaroš [-] , V. Švoma [-] (67. F. Řepa [-] )

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - T. Novotný [-] , Š. Vrša [-] , P. Hron [-] (90. P. Vašek [-] ) , L. Sýs [-] , M. Srnský [-] , F. Chlubna [-] (14. V. Kříž [-] ) , J. Kolarik [-] (33. J. Culek [-] ) , M. Houba [-] , J. Sláma [-] , M. Petrik [-]

ŽK: 84. P. Jaroš , 89. F. Řepa - 62. V. Kříž .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - HANYCH Libor (N), PROKEŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Radek Šmarda
Tip experta: výhra hostů

Hodně bude záležet v jaké sestavě oba celky nastoupí. Pokud nastoupí v obvyklých sestavách, tak věřím spíše hostujícímu celku, který by měl proti mladému a ne moc zkušenému domácímu celku zvítězit.
Tip – 1:3

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:17
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:54
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza