Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína rozhodla ve druhém poločase!


Branky


28

Po třech prohrách v řadě vyhrála rezerva Měřína nad Doubravníkem a posunula se na deváté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravník vyhrál první poločas

Jediný sobotní zápas III. třídy Žďárského okresu se odehrál v Měříně za nevalného počasí. Hosty z Doubravníku přijela podpořit početná skupina fanoušků a slušně zaplněné ochozy viděly solidní utkání. Začátek utkání se odehrával převážně na středu hřiště, nicméně více ze hry měli hosté. Kombinační hrou překlenuli střed hřiště a zásobili své útočníky slušnými pasy. Domácí se pak pomalejší kombinací snažili dostat na dostřel Chromého branky. S přibývajícími minutami se hra vyrovnala, ale do 20. minuty nebylo výraznějších šancí, se všemi si poradily buď obrany, případně brankáři obou mužstev. První šancí tedy byl přímý volný kop domácího Koloucha, který přibližně z 30 metrů nastřelil břevno. Hosté stále zaměstnávali Sysla v brance domácích a donutili ho k několika pěkným zákrokům. V 31. minutě došlo poprvé k změně skóre, kdy jeden z domácích obránců vrátil míč do vápna, Zelinka nedal ve dvou soubojích hostujícím obráncům klid a ti odhlavičkovali míč pouze k Markovi a ten na mokrém povrchu procedil míč za Chromého záda. Svůj tlak Měřínští stupňovali a v 37. minutě kopali ze stejného místa jako ve 20. minutě přímý volný kop. Tentokrát Prchal loboval zeď, Pololáník vystřelil a míč se zastavil kousek před brankovou čárou, první byl u míče Zelinka, který k nelibosti své i domácího obecenstva podklouzl a zakončit nedokázal. Hosté rychlým přechodem po levé straně a přesným pasem překonali domácí obranu, Vojta hlavičkou z hranice vápna usměrnil míč přesně k pravé tyči a nedal Syslovi po nádherné akci nejmenší šanci. Za pouhé 2 minuty hosté obrat dokonali, když z pravé strany přišel centr znovu na hranici vápna a tentokrát Jaroš dokázal světově zakončit a z první míč bez problému poklidil k bližší tyči. Měřínští chtěli stav korigovat a hned po rozehrávce si na levé straně vyměnil míč i post Kolouch s Markem, druhý jmenovaný zatáhl míč na střed, otevřel prostor před vápnem a prostrčil míč na Koloucha, jeho tvrdou střelu vytáhl Chromý výborným zákrokem na břevno a z následné dorážky nedokázal vytěžit gól dorostenec Kuřátko, když těsně minul branku.

Béčko Měřína otočilo zápas

Do druhého poločasu domácí vyměnili 2 střední záložníky a nová krev byla znát, kapitán Měřínského Áčka dirigoval hru a domácí měli více ze hry. V 63. minutě poslal Pololáníka do vápna, ten si pomalým tempem navedl míč až k malému vápnu a z velkého úhlu nekompromisní střelou do vzdálenějšího horního růžku branky srovnal na 2:2. Za vyrovnaného stavu došlo ke kontroverzní situaci, kdy byla ve vápně zuta kopačka hráči hostí, tuto situaci sudí König jako penaltovou, k velké nevoli hostí, nevyhodnotil. Následovala série standardních situací, z kterých hrozili domácí. Třetí utažený roh Koloucha si našel na zadní tyči Kuřátko a zakončil neobvykle zády, překlopil tak výsledek ve prospěch domácích na stav 3:2. Následně byli nebezpečnější hostí a domácí je zastavovali za cenu žlutých karet, jejichž počet se zastavil až na šesti. Největší šanci na vyrovnání měl v 89. minutě hostující Jaroš, když na hranici vápna z otočky pálil jen těsně vedle. Střídající záložník domácích Bartůšek netakticky dojel Jaroše a daroval tak v 90. minutě Doubravníku přímý volný kop, s ním hosté nenaložili dobře a nastřelili pouze zeď. Měřín se tak po 3 kolech bez bodu a bez vstřeleného gólu dokázal výsledkově i herně zvednout a uzmout 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Konečně jsme se sešli v silné sestavě a konečně jsme chtěli opravdu vyhrát. Výkon i disciplína byla oproti minulým zápasům na mnohem vyšší úrovni. Velmi slušný výkon, podtržený gólem, podal mladý Kuřátko. Konečně byla vidět i cítit chuť vstřelit gól, dostatek zakončení. Zahozených nebo špatně řešených ložených šancí bylo rapidně méně než obvykle. Byli jsme nebezpeční ze standardních situací, po které padl i vítězný gól, z toho mám radost!




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - M. Kolda [-] , L. Prchal [-] , Š. Král [-] , V. Palík [-] - V. Kuřátko [-] , J. Zelinka [-] (46. J. Budín [-] ) , P. Kolouch [-] , F. Hlaváč [-] (46. M. Souček [-] ) , J. Marek [-] - L. Pololáník [-]

FK Doubravník
J. Chromý [-] - O. Müller [-] , M. Žilka [-] , M. Vojta [-] , M. Šikula [-] , V. Čepička [-] , L. Jaroš [-] , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] , J. Patloka [-] (46. T. Beran [-] ) , J. Slámečka [-]

ŽK: 40. J. Zelinka , 81. M. Kolda , 81. P. Kolouch , 84. J. Sysel , 85. L. Prchal , 89. P. Bartušek - 27. M. Žilka , 31. O. Müller , 41. M. Jedlička , 83. K. Vojta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - GREGAR Daniel, KRAJČO Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 12:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 08:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 08:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 16:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 08:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 04:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 09:51
Petr Procházka

Expert: Jan Jakeš
Tip experta: výhra hostů

Domácí budou chtít odčinit vysokou porážku z minulého kola, ale proti Doubravníku nebudou mít šanci. Jasná dvojka.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 09:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 07:45
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 11:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 11:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:16

Tip: výhra hostů