0:1
(0:0)
87. J. Rejda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír rozhodl zápas z penalty


Branky


87. J. Rejda (p.)
31

Věchnov doma neskóroval a tak Vír v závěru zápasu rozhodl z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Nehostinné počasí, které je typické pro období dušiček než pro půlku září neodradilo asi stovku fanoušku od návštěvy derby Věchnov - Vír. Domácí se již tradičně na fotbal schází maximálně možném počtu a maximálně jeden na střídání a tento trend byl k vidění i v tomto zápase. Vír byl od prvních minut fotbalovější a statistika držení míče byla od prvních minut pro hosty jasnou doménou, jenže je zrazovala finální přihrávka a proto se do vyložené šance nedostali. Až v 18. minutě prošel míč celým vápnem, ale zakončení se nezdařilo. ve 25. minutě se poprvé osmělili i domáci, kdy rychlým protiútokem mohl otevřít skóre zápasu Ondra Ostrýž, ježe skvělým zákrokem mu gólovou radost překazil výborný Preisler. I nadále byli lepším týmem vírští a první střela, která měla gólové parametry přišla v 32. minutě ale i zde byl brankář na svém místě. V 42. minutě se po zahrání rohového kopu dostal k zakončení Nynyk, ale jeho střelu reflexivně vytáhl brankář Starý mimo nebezpečí, jenže po souboji Šípka s Rejdou pískl rozhodčí Beneš penaltu. K pokutovému kopu se postavil David šenkýř, jenže brankář Starý jeho střelu kryl a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Vír rozhodl z penalty

Do druhé půle Vír polevil a mohli se domácí více osmělit v zakončení, jenže i věchnovští měli smůlu ve finálních přihrávkách a v zakončení. V 55. minutě se z velkého vápna napřáhl Petr Malý a Preisler opět podržel svůj tým. V 61. minutě napřáhl ke střele Ondra Ostrýž, jenže i zde byl opět připravený Preisler. V 72, minutě se k zakončení po přímém volném kopu dostali Josef Vrbka s Vojtou Kroupu, jenže si vzájemně zavazeli a místo klidného zakončení skončil míč v zámezí. v 80.minutě se dostal po krásné samostatné akci do zakončení Nynyk, ale zákrok Starého opět nedovolil hýbat se skórem. V 88. minutě opět po rohovém kopu se hosté nedostali k pořádnému zakončení, jenže po souboji Uhlíře se šenkýřem opět rozhodčí Beneš pískl do píšťalky a ukázal na puntík penalty. Tentokrát se k penaltě postavil Rejda a i když si brankář na míč sáhl tak pumelici již nevytáhl a Vírští se tak radovali ze tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Nás hrozně sráží to jak lepíme každou neděli sestavu. A krom tří hráčů tak všichni rotují sestavou jak je potřeba a na herním projevu je to znát. Opět od nás bojovný výkon, za který by jsme si bod zasloužili, jenže jsme bez bodu. Myslím si, že druhá penalta byla velice přísná a po takových to soubojích, kterých je v zápase spoustu se penalta nepíská. My jsme měli proměnit jiné šance a mohlo nám to mít jedno. Zápasu vévodili oba brankáři, kteří svými zákroky bavili početné publikum. No za týden musíme zabrat v Hamrech.




Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Martinek [-] , V. Kroupa [-] , J. Šípek [-] , P. Malý [-] , F. Uhlíř [-] , D. Uhlíř [-] , J. Vrbka [-] , J. Pokorný [-] (8. J. Juračka [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - L. Viktorin [-] , R. Juřík [-] , V. Skoumal [-] , J. Rejda [-] - O. Rychlý [-] , V. Sedler [-] , V. Oliva [-] - V. Nynyk [-] , L. Piskač [-] (90. J. Smolík [-] ) , D. Šenkýř [-]

ŽK: 41. J. Vrbka , 58. O. Ostrýž , 87. D. Uhlíř - 37. L. Piskač , 47. J. Rejda , 64. V. Sedler .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - KOLBÁBEK Dalibor (N), BĚLEHRAD Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

v suchym triku

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Tip 1:3. V tomto zápase věřím hostům, mají dobře propracovaný přechod do útočné fáze .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Věchnov spoléhá na dlouhé nákopy, důraz a tvrdost hráčů, s tím by neměl mít Vír problém a pokud k tomu přidá trochu fotbalovosti ve hře po zemi, nemusí se bát o výsledek, věřím, že může uspět

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů