Smejkal zařídil Polničce bod


Branky


33

Polnička si v dalším domácím zápase připsala jeden bod do tabulky, když remizovala s Pohledcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Za krásných letních teplot se hrálo další kolo třetí třídy a to na dobře připraveném pažitu v Polničce kam dorazil tým z Pohledce.Hned od začátku bylo jasné že Pohledec je postavený vysoko v tabulce a bude usilovat o ty nejvyší příčky a přijede tak potvrdit domací výhru proti nováčkovi z Radostína.Ve 2. minutě prvního poločasu se po pěkné akci prosadil hostující Bartek 1:0 domací se jakoby nemohli dostat do tempa,který řidilo mužstvo s Pohledce.Když bežela 13.minuta utkaní byli to opět hosté kteři dokázali skorovat a byl to opět kdo jiný než Bartek který poslal svým druhým golem hosty do dvoubrankového vedení 2:0 domací byli v tu chvíli na ručník a vypadalo to na debakl a jasná zaležitost pro Pohledec.Jenže stav 2:0 hosty ukolébal a po dalších akcích,které nebyli proměněné se začali domací borci osmělovat k útokům a po nádherné nahrávce Kotíka za obranu na nabíhajícího Smejkala se jim podařilo skorovat 1:2 do konce poločasu už branka nepadla.

Domácí dokázali srovnat

Druhý poločas začal opět náporem hostů a jenom díky fantastickým zákrokům domáciho brankaře Chyby zůstával dlouho stav 1:2.Po jednom tvrdém ataku na hostujícího hráče se dlouho nehrálo a na hřišti i v hledišti začali planout zbytečné emoce ale to k fotbalu patří.Domací se snažili o vyrovnání ale zkušený tým Pohledce dobře bránil a tak nepouštěl domací k nějakým velkým šancím a nedovolil jim se dostat do tlaku v 84.minutě napřahnul ke střele z 30 metrů jak je známo kapitán domacíh Jakub Štíbal a nádhernou pumelicí orazítkoval spojnici hostující klece nutno poznačit možna že už maji v Polníčce nové brány od této sezony,protože ty staré by takovouhle bombu určitě nevydrželi.Zdalo se že to byla jediná šance k vyrovnaní a už se utkaní pouze dohraje ale Polníčka ma snajpra Smejkala,který našel ještě v sobě zbytek sil a v 86.minutě se natlačil před hned tři hráče hostů a poslal balon za záda golmana a vyrovnal na 2:2 v tu chvíli propukla vélka radost jak od fanoušků tak od domácích hráců.V 88.minutě Hosté zahrávali nebezpečnou standartku ale branku přestřelili a tak Zápas skončíl remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek (trenér): Čekali jsme těžkého soupeře, a to se potvrdilo. Celý týden jsme se pečlivě připravovali. Co mě neskutečně se....(smích) od úterý, kdy jsme měli první trénink si říkáme, kdo co v týmu Pohledce hraje, aby jsme si na ně dávali pozor a na zápase, jak kdyby se mluvilo do dubu. Řeč byla hlavně o Domčovi Bartkovým. Všichni se dělaíj srandu, že byl snad jeden zápas, co nám nevstřelil branku, tak že je potřeba ho hlídat - néé on nám prostě musí dát zase dva banány u obou jeho gólů měl spoustu času na zakončení, nikdo u něj nestál, ale musím říct, že je to výborný hráč, kdyby ho Pohledec neměl, jsou poloviční. Musím pochválit Mildu Smejkala. Vrátil se po zranění a dal dvě branky, parádní výkon. Vypadá to, že vyhraje hráče kola, tak Mildo čekáme na rum!! Ještě díky celému týmu, že to nezabalil za stavu 2:0 a podařilo se nám ten bod aspoň vytěžit, ale je to málo. Doma musíme bodovat na plno, soutěž je vyrovnaná a nechci to dohánět zase na jaře. Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.

TJ Pohledec
Libor Pavlík: V prvním poločasu jsme hráli výbornou hru. Po 15 minutách jsme 2:0 vedli, přičemž se prosadil Dominik Bártek 2 brankami. V druhém poločase na nás soupeř vletěl, získal převahu a dorovnal skóre. Zápas skončil remízou 2:2.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - ŠVANDA Josef (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2018 12:17
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra hostů

Pohledec dlouhodobě patří k špičce třetí třídy a potvrdí to i v Polničce. Domácí budou dřít jako vždy ale rozhodne fotbalovost a ta je u Pohledce na vyšší úrovni. Tipuji 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů