Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník zaslouženě zvítězil


Branky


33

Nováček soutěže Doubravník překvapivě obral o body loňského účastníka okresního přeboru Osovou Bítýšku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravník šel do dvougólového vedení

Domácí bez 4 hráčů základní sestavy začali opatrně a přenechali ve středu hřiště větší iniciativu hostům, kteří ještě v minulé sezóně hráli okresní přebor. Tlak hostů však byl hodně platonický a většina akcí končila před velkým vápnem domácích. Ti se postupně začali osmělovat, hrozili především z rychlých protiútoků, které byli rovnoměrně vedeny jak po levé tak po pravé straně hřiště. Tyto nádherné akce často ocenil zvednutím palce i velice přesný hlavní rozhodčí.

 

V 11. minutě se zrodil první gól, kdy po jednom rychlém kontru dostal míč do běhu Michal Jedlička, poměrně snadno si poradil se dvěma obránci a přízemí střelou k levé tyči otevřel skóre. Od této chvíle domácí získali větší sebevědomí a dostávali se dalších šancí. Opět po rychlém protiútoku nastřelil pravý záložník Jaroslav Vojta levou tyč. Ve 27 minutě, velice početné obecenstvo, vidělo nejhezčí individuální akci utkání, když levý obránce Jan Slámečka se nadechl k velkému sólu přes celé hřiště, ale míč se podařilo hostům odvrátit na roh. K jeho rozehrání se postavil Jarda Vojta a skákavou přihrávkou našel Ondru Müllera a ten v pohodě k levé tyči zvýšil na 2:0. Ve zbytku první půle se snažili hosté hrát, ale šance si vytvářeli domácí.

V druhé půli domácí udrželi vedení

Ve druhé půli se domácí snažili hrát poctivě především v obranné fázi, což se jim poměrně snadno dařilo. Přitom sami byli pro brankáře hostů často velkým nebezpečím. Hrozili především oba střelci branek a hodně aktivní Vladimír Čepička na levé straně zálohy. Ten v 58. minutě nádhernou střelou z poza „16“ trefil břevno. Zanedlouho na to, hosté zaznamenali svoji největší šanci, ale domácí golman Boris Konvalinka bravurním zákrokem proti střele z bezprostřední blízkosti jim radost  zkazil.

 

V 76 minutě přeci jen se ke slovu dostali i hosté, když několik domácích hráčů buď minulo balon a nebo ho špatně trefili a ten se dostal až k pravé lajně a útočník přesným centrem našel svého kapitána Marka Vařilka, který velice těžký kop zvládl a k levé tyči skóroval.

 

Zdálo se, že se rodí závěrečné drama, ale nebylo tomu tak, protože domácí po nádherné akci, když Tomáš Beran adresoval přesnou průnikovou přihrávku na Michala Jedličku, který, jak na zlatém podnosu, předložil míč Vladimíru Čepičkovi a ten úplně pohodl míč dopravil, kam jinam než, k levé tyči brány hostů.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Sommer Marek: Domácí zaznamenali proti favoritovi soutěže cenné vítězství a diváky potěšili oku lahodím fotbalovým projevem. Pochvalu zaslouží celé mužstvo.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Utkání nám vůbec nevyšlo. Sice jsme drželi míč, ale ve předu nám chyběl nápad a kreativita. Dobře bránící domácí nás pak trestali za naše chyby v obraně rychlými brejky, které dokázali proměnit.



Sestavy


FK Doubravník
B. Konvalinka [-] - R. Vojta [-] (69. T. Csizmár [-] ) , J. Patloka [-] (76. M. Mašek [-] ) , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , J. Vojta [-] , O. Müller [-] , M. Šikula [-] , V. Čepička [-] , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] (81. M. Šnédar [-] )

SK Osová Bítýška
J. Řeháček [-] - A. Trojan [-] (57. L. Sýkora [-] ) , T. Malý [-] , T. Karmazín [-] , P. Večeřa [-] (78. J. Barbořík [-] ) - M. Klusák [-] (68. M. Kulík [-] ) , O. Zeman [-] , P. Kališ [-] , P. Karmasin [-] - M. Vařílek [-] , J. Malý [-] -

ŽK: 68. B. Konvalinka , 69. K. Vojta , 88. M. Mašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - JAROŠ Libor (N), CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra hostů

Ve vyrovnaném utkání hosté zúročí zkušenosti z vyšší soutěže a i přes velkou snahu domácích těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů