P. Soudek 22.
O. Ostrýž 40.
J. Kapoun 71. (vl.)
3:2
(2:1)
15. V. Čepička
90. M. Vojta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov na úvod udolal nováčka


Branky


22. P. Soudek , 40. O. Ostrýž , 71. J. Kapoun (vl.) - 15. V. Čepička , 90. M. Vojta (p.)
26

Věchnov v prvním kole vyhrál o branku v domácím prostředí s nováčkem z Doubravníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravník vstřelil první branku

S 12. srpnem odstartovala na stadióncích, hřištích a místních pláccích okresu Žďár nad Sázavou třináctidílná podívaná s názvem podzimní část sezóny. Svou první epizodu si na svém hřišti odehráli i věchnovští kam přijel nováček z Doubravníku. V nové sezóně si domácí musí poradit bez služeb Víti Huláka, který odešel hrát vyšší soutěž a kopačky na hřebík pověsil Jirka Bílek.      Na suchem unaveném trávníku se od první minuty hrál celkem pohledný fotbal a fanoušky nabitá tribuna měla od první minuty na co koukat. Domácí byli mírně lepším týmem a dali o sobě vědět v 11. minutě kdy si po rohovém kopu mohl připsat svůj první zásah Vojta Martínek, ale jeho střela se nevešla mezi tři tyče. Zakončující v první akci byl i u první akce hostů a to když v 15. minutě propadl v osobním souboji a z následného protiútoku s přispěním zaspáním obrany se před brankářem Starým objevil hostující Čepička a otevřel skóre zápasu. Domácí zvýšili aktivitu a byli nadále lepším týmem a po druhé zahrozili ve 20. minutě kdy si na přetažený centr naběhl kapitán domácích Petr Kučera nedokázal ze skoro nulového úhlu dostat míč za záda dobře chytajícího Konvalinky. O dvě minuty později rozveselil domácí fanoušky Petr Soudek a to hned dvakrát a to vstřeleným gólem a následnou gymnastickou oslavou. I nadále byli věchnovští lepším týmem a snažili se výhru dostat na svou starnu, ale slabá síla v zakončení a zákroky Konvalinky byly proti. Až ve 40. minutě se do samostatného úniku dostal Ondra Ostrýž a nechytatelnou ranou pod ,,klacek" poslal domácí do vedení.

Věchnov si druhý poločas pohlídal

Do druhé půle nastoupili domácí s taktikou zaparkovaného autobusu alá Mourinho a v druhé půli měli více ze hry hosté, ale do šancí se dostávali sporadicky. Výborně hrající obrana domácích nepouštěla hosty k velkým akcím. První velkou si vypracovali hosté  v 55. minutě kdy hostující Karel Vojta přímým kopem protáhl brankáře Starého, který za pomocí břevna vytáhl míč nad bránu. V 62, minutě se domácí radovali po třetí, jenže oslava byla krátká a neplatná. Důvodem bylo offsidové postavení Vojty Martínka. V 71. minutě se k autovému vhazování postavil Vojta Kroupa a jediným kdo míč trefil by hostující Kapoun a za bezmocným Konvalinkou se rozvlnila síť po třetí. Od té doby se domácí jen bránili a osvobuzujícími odkopy moc fotbalové krásy neukázali. Jenže hosté byli v útoku bezzubí a to z důvodu nepřesností ve finální přihrávce a věchnovská obrana byla vždy na pozoru a poctivě bránila. Největší šanci druhé půle pro hosty přišla v 81. minutě kdy v tváří tvář hostující Ondřej Muller proti Starému nechal brankáře domácích vyniknout a dorážku už mezi tyče hosté nedostali. V 85. minutě si na domácí bránu vystřeli hosté po přímém kopu, ale i zde byla připravena náruč domácího brankáře. V 90. minutě byl po přímém kopu a souboji Karla Vojty s Dominikem Uhlířem odpískán faul a nařízena penalty ve prospěch Doubravníku a Miroslav Vojta snížil skóre na konečných 3:2. Příští týden jedou věchnovští k dalšímu nováčkovi a to do Osové Bitýšky.


Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Zápas se nám povedl, hráli jsme konečně fotbal a je škoda, že jsme v druhé půli přestali hrát svoji účinnou hru z první půlky. I tak si myslím, že je nedělní výkon příslibem do dalších zápasů a doufám že nám to vydrží. I výkon sudího Šuly, byl velice dobrý a až na spornou penaltu v poslední minutě odřídil zápas s přehledem.

FK Doubravník
Tomáš Beran:



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] (86. T. Bukáček [-] ) , J. Juračka [-] (46. J. Jedlička [-] ) , V. Kroupa [-] , P. Kučera [-] (80. P. Nosek [-] ) , V. Martinek [-] , R. Pivko [-] , D. Uhlíř [-] , J. Pokorný [-] , J. Pokorný [-]

FK Doubravník
B. Konvalinka [-] - J. Vojta [-] , O. Müller [-] , M. Vojta [-] , M. Šikula [-] (54. J. Slámečka [-] ) , V. Čepička [-] (75. J. Patloka [-] ) , J. Kapoun [-] , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] (56. M. Žilka [-] ) , T. Beran [-] , S. Balák [-]

ŽK: 38. D. Uhlíř , 67. V. Martinek - 68. K. Vojta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šula Petr - JAROŠ Libor (N), POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

Nováček z Doubravníka uhraje v prvním zápase bod.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích