2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy porazily Béčko Nové Vsi


Branky


44

Rozsochy po výhře nad Novou Vsí drží druhou příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a od začátku lépe drželi míč, ovšem kombinace se jim ne vždy dařila, neboť hosté dokázali s domácími fyzicky držet krok a dobře je napadli. Přesto se v desáté minutě dostal do výborné pozice Honza Smolka, ale výborný centr do vápna od Víti Ambrože nedokázal umístit hlavou do branky. Po dalším centru z pravé strany, tentokráte od Marka Šafránka, opět nedokázal míč hlavou poslat na branku. V další příležitosti se ocitl David Juračka, když mu dobře sklepl míč před vápnem Víťa Ambrož, ale domácí záložník střelou mířil jen do rukavic hostujícího brankáře. Domácí stále více hosty svírali, těm se nedařilo se přes dobře hrající domácí prosadit a byli pod větším a větším tlakem. Vyústilo to ke dvěma velkým příležitostem, kdy nejprve se do míče za hranicí vápna opřel Petr Bureš a jeho tvrdá střela skončila na tyči a za chvíli se dostal do jasné pozice Pavel Kučera, ale jeho lob skončil na břevně hostující branky. Domácí v prvním poločase dominovali, ale nedokázali vstřelit branku, která by je uklidnila.

Rozsochy rozhodly ve druhé půli

Do druhého poločasu vstoupili domácí stejně jako do prvního s tím rozdílem, že si ve čtyřicáté deváté minutě zpracoval míč Ota Urbánek, udělal kličku obránci a umístěnou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. 1:0. Domácí byli stále aktivní a vytvářeli si další příležitosti. Druhá branka visela ve vzduchu a domácí se jí zaslouženě dočkali v padesáté deváté minutě, kdy krásným centrem za obranu našel Ota Urbánek nabíhajícího Pavla Kučeru a ten zkušeně a chladnokrevně obstřelil vybíhajícího brankáře hostů. 2:0 Domácí si stále vytvářeli příležitosti, ale nedařilo se jim je přetavit v další branky. Střela Davida Juračky po rychlé souhře na jeden dotek skončila mimo branku hostí a velká příležitost Lukáše Andrejse skončila na hostujícím brankáři. Hosté se dostali k jediné vážnější příležitosti po rozehrané standartní situaci centrem do vápna, ale včasným vyběhnutím a vyboxováním míče Patrika Juračky i tato příležitost nijak vážně neohrozila domácí. Poté se utkání dohrávalo pod taktovkou domácích a ti si zaslouženě připsali tři body. 




Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: V dnešním utkání jsme byli lepší, hosty jsme přehráli a naše vítězství je zcela zasloužené. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.




Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Kučera [-] (72. A. Jaroš [-] ) , P. Bureš [-] , D. Juračka [-] , M. Šafránek [-] , O. Urbánek [-] (87. S. Padrtka [-] ) , V. Ambrož [-] (84. J. Špaček [-] ) , J. Smolka [-] (54. L. Andrejs [-] ) , E. Šibor [-] (82. J. Holý [-] ) , J. Nebola [-] , P. Prášil [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - F. Černý [-] (75. M. Beneš [-] ) , J. Bureš [-] (68. R. Jinek [-] ) , T. Nečas [-] , J. Starý [-] (46. V. Bureš [-] ) , J. Skalník [-] , S. Kubík [-] , P. Bureš [-] , M. Klement [-] , M. Koutník [-] , T. Pohanka [-] (64. F. Chalupa [-] )

ŽK: 71. D. Juračka , 72. P. Kučera , 78. M. Šafránek - 79. V. Bureš , 86. D. Nejedlý .
Hráči zápasu: O. Urbánek , J. Nebola .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PTÁČEK Martin, SMOLKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

Naše utkání s hosty bude ve znamení derby a ty jak známo nemají favorita. Bude proti nám stát nebezpečný protivník, v jehož středu se kloubí zkušenosti s dravým mládím. Budeme chtít navázat na předešlé výsledky a výkony a věřím, že dokážeme zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích