2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma otočil zápas s Rokytnicí


Branky


17

Fotbalisté Lipníku vybojovali v zápase s Rokytnicí na domácím hřišti výhru 2:1, když museli otáčet výsledek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v závěru půle dostali do vedení

První půle byla hra taková vyrovnaná, hosté tam měli několik střel že střední vzdálenosti, ale všechno přestřelovali. Domácím ze začátku vůbec nevycházeli finálky. Zhruba od 25. minuty se zlepšili na míči a přišli šance. Nejprve po kombinaci na pravé straně dostal pěkný míč pod sebe Čtvrtníček, ale míč netrefil! Poté se dostával do šance Jonáš, obhodil si obránce a ten zasáhl míč rukou, rozhodčí ale pokutový kop nechtěl odpísknout, přesto Jonáš ještě odcentroval a Šťáva úplně sám před brankářem zklamal! A tak přišel v poslední minutě trest. Vahila si na vápně pohrál s obránci a přihrávkou do vápna na Štefánka a ten střelou k tyči dal na 0:1!

Domácí zápas dokázali otočit

Do druhé půle domácí vstoupili výborně Matěj Vala na půli sál krásnou finální nahrávku na Šťávu, ten postupoval sám a přehodil vybíhajícího gólmana-1:1. Poté si domácí vypracovali další šance. Znova úplně sám před brankářem se objevil Šťáva, ale zvolil špatné řešení a tak míč skončil brankáři v náruči. Nedlouho poté postupoval sám na brankáře Jonáš, udělal brankáři kličku a byl jasně faulován, rozhodčí se rozhodl, že ani druhou penaltu v utkání neodpíská. Hned poté byl po druhé žluté vyloučen domácí Krotký. I v deseti byli domácí lepší a tlačili se za vítězstvím. Nakonec po faulu na Šťávu zahrávali domácí zhruba z 20metrů trestný kop a Brabenec to trefil nádherně k tyči -2:1. Závěr se dohrával v nervózním duchu, ale vítězství si domácí podrželi.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Jsem rád že o přes vývoj v utkání jsme zvítězili. Vyhráli jsme zaslouženě, v druhé půli jsme více chtěli. Že zápasu mě mrzí některé věci, ale radši se k nim nebudu více vyjadřovat!




Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - L. Žák [-] (46. M. Tretera [-] ) , J. Brabenec [-] , M. Vala [-] (83. T. Pokorný [-] ) , T. Brabenec [-] - A. Kisela [-] , A. Rohony [-] (69. J. Fňukal [-] ) , V. Krotký [-] - J. Jonáš [-] (71. A. Matoušek [-] ) , J. Čtvrtníček [-] , R. Šťáva [-] (86. J. Burian [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - T. Zsihovics [-] , R. Sochna [-] , J. Kovář [-] (58. J. Syrový [-] ) , D. Píša [-] , A. Štefánek [-] , L. Hakl [-] , D. Kašiár [-] (75. J. Železník [-] ) , M. Vahila [-] , M. Štork [-] , D. Jičínský [-] (83. M. Jičinský [-] )

Hráči zápasu: M. Vala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - SVOBODA Ondřej, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Kisela Aleš
Tip experta: výhra domácích

Tady je to jasné. Chceme doma zvítězit a tak se i stane.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích