Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice zaskočily FŠ Třebíč


Branky


16

Hartvíkovice si vyšláply na vedoucí FŠ Třebíč, kterou porazily jednoznačně 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

První říjnovou sobotu dorazil na půdu Hartvíkovic lídr soutěže FŠ Třebíč. Utkání začalo dle očekávání územní převahou hostů. První šanci si však vypracovali domácí. Ve 12. minutě našel Martin Kopuletý mezi obránci Jakuba Sýkoru. Střelu Sýkory dokázal ještě Slatinský vyrazit, ale pouze k dobíhajícímu Martinu Kopuletému, který už se před odkrytou bránou nemýlil - 1:0. Další průběh  se nesl v podobném duchu jako úvod zápasu. FŠ držela balon, ale domácí poctivě bránili. Velkou příležitost tak hostům přineslo až zaváhání domácího brankáře Chalupy, který vzal do ruky malou domů a nabídl tak hostům šanci na srovnání. Střela po nepřímém kopu však skončila pouze na zdi. Navýšit náskok se domácím podařilo v 37. minutě. Po pěkné kombinační akci na pravé straně hřiště se podařilo najít na hranici vápna Jakuba Sýkoru, který střelou z hranice vápna zakončil nechytatelně k tyči. Do kabin se tak šlo za překvapivého stavu 2:0.

Domácí ještě skóre navýšili

V druhém poločase pokračovali hosté v aktivní hře a nepouštěli domácí příliš k balonu. Vyložené šance si ale vypracovat nedokázli. Vstřelit gól se tak povedlo na druhé straně podruhé Jakubu Sýkorovi. Po rohovém kopu v 57. minutě si naskočil nejvýše a zvýšil náskok. A to nebylo ze strany hartvíkovických vše. Čím více se snažili hráči FŠ útočit, tím více se otvíralo okének v obraně pro rychlé protiútoky domácích. První samostatný únik Martina Kopuletého zakončený lobem skončil mimo bránu. Reparát však Martin Kopuletý složil v 63. minutě, kdy už hostujícímu brankáři nedal šanci a zvýšil na 4:0. A Martin Kopuletý mohl dovršit i hattrick. V 70. Minutě postupoval sám na brankáře potřetí a opět zvolil zakončení lobem, které jen těsně minulo levou tyč hostující brány. Hosté útočili až do samého závěru, kromě několika skrumáží před bránou si však 100% gólovou šanci nevypracovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Nesmírná spokojenost, skvělý taktický výkon.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Outulný [-] , M. Kafka [-] , D. Outulný [-] - T. Urbánek [-] (46. P. Vlk [-] ) , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] (86. R. Sýkora [-] ) , P. Křivánek [-] (71. V. Rous [-] ) - J. Sýkora [-] (79. J. Gottvald [-] ) , M. Kopuletý [-] -

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - K. Pislcajk [-] , F. Křen [-] , L. Tomek [-] , V. Dvořák [-] (9. M. Paděra [-] ) - T. Beran [-] (83. M. Hobza [-] ) , T. Oberreiter [-] (31. V. Šimeček [-] ) , T. Růžička [-] , M. Minář [-] , L. Hráček [-] - D. Adam [-]

ŽK: 88. R. Sýkora - 63. K. Pislcajk .
Hráči zápasu: P. Chalupa , J. Sýkora .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TESAŘ Jiří - KREJČA Jan, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Kisela Aleš
Tip experta: výhra hostů

Fotbalová škola zvítězí i v Hartvíkovicích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů