3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov bere doma výhru


Branky


14

Fotbalisté Chlístova potvrdili výhrou 3:1 nad Výčapy dobrý vstup do letošní sezóny 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili dvakrát

Utkání se začalo v ofenzivním stylu z obou stran. Hned v úvodu utkáni si obě mužstva vytvořila brankové příležitosti. Do první vyložené šance vyslal Pavel Špaček v 5. minutě přesným pasem Jakuba Pokorného. Tento však nechal vyniknou brankaře hostí a šanci neproměnil. Poté hosté zahrozili ze dvou zahrávaných rohových kopů, ale jejich zakončení končilo vedle domácí branky. V probíhající 16. minutě převzal přihrávku na hranici velkého vápna Pavel Špaček, uvolnil se přes bránícího hráče a vyslal technickou střelu na soupeřovu branku. Tuto střelu Jiří Trojan v brance hostí stačil pouze vyrazit, ale na dorážku dobíhajícího Miroslava Svobody byl již krátký-1:0. Branka domácí nakopla ještě k lepšímu výkonu a po zbytek prvního poločasu byli lepším mužstvem na hřišti. Vytvořili si několik brankových příležitostí. Hráli kombinačně a domácí středová dvojice Pavel Špaček a Karel Kocmánek předkládali útočníkům jeden míč za druhým. Hosté hrozili pouze brejkovými akcemi. Nebyla u nich vidět žádná kombinace. Spoléhali pouze na dlouhé nákopy na Tomáše Matouška. Tohoto však velmi s přehledem uhrál Jakub Uhlíř, který jej nepustil do žádné vyložené šance. Když se již blížil konec prvního poločasu, tak domácí udeřili ještě jednou. Na centrovaný míč do vápna si naběhl  Pavel Špaček, ale tomuto zakončení znemožnil obránce tím, že zahrál rukou a rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil Karel Kocmánek a nedal golmanovi vůbec žádnou šanci. Do kabin šli domácí s dvoubrankovým vedením.

Domácí si výhru pohlídali

 Bylo jasné, že hosté budou chtít ve druhém poločase s výsledkem něco udělat. Přidali na bojovnosti, ale jejich styl se vůbec nezměnil, opět se snažili hrát pouze na dlouhé míče přes Tomáše Matouška. Ale i ve druhém poločase Jakub Uhlíř splnil vše potřebné k jeho eliminaci. Z domácí strany se styl hry také nezměnili a hru víceméně kontrolovali a vytvořili si několik slibných brankových příležitostí. V probíhající 58. minutě se však hostům podařilo snížit, když se na hranici velkého vápna k míči dostal David Matoušek a technickou střelou nedal Jaroslavu Krulovi v domácí brance vůbec žádnou šanci. Tato branka však domácí nedostala do kolen a pořád hráli koncentrovaně. Hosté však byli blízko k vyrovnání v 64. minutě, kdy vyslali střelu ze střední vzdálenosti, která byla na velkém vápně tečována a změnila směr golmanovi do protipohybu. Jaroslav Krul však svým nejlepším zákrokem v zápase stačil zareagovat a střelu zlikvidoval. Na toto domácí zareagovali jak nejlépe  mohli. O několik sekund později se ve středu hřiště zmocnil míče Pavel Špaček. Přihrávkou našel Romana Hrušku, který mu patou míč vrátil do směru pohybu. Tento míč převzal, zatáhl míč do pokutového území, klikou do protipohybu se zbavil obránce a kolem golmana vsítil  třetí branku. Na toto již hosté nedokázali odpovědět. I když v posledních minutách domácí hostům umožnili zahrávat několik rohových kopů, tak jejich zakončení končilo mimo branku. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Zisk tří bodů v tomto utkání je vcelku zasloužený. V prvním poločase jsme byli lepším mužstvem na hřišti, vypracovali jsme si i více brankových příležitostí než hosté. Druhý poločas byl herně i na šance vyrovnaný, ale dá se říci, že jsme průběh zápasu kontrolovali. Stereotyp hry hostů, zejména v přechodové části do protiútoku se dal docela dobře číst a dalo se na něj následně herně reagovat. Za předvedený výkon v tomto utkání si zaslouží pochvalu všichni naši hráči. Zejména za bojovnost a disciplínu. Vyzdvihnout je však třeba Pavla Špačka, který byl u všech tří branek, jeho přihrávky měly vždy adresáta. Karla Kocmánka, který jako již tradičně odvedl ve středu hřiště mravenčí práci a vybojoval spoustu míčů. Jakuba Uhlíře, který si s přehledem poradil s Tomášem Matouškem. A samozřejmě Jardu Krula v brance, který nás opět podržel v tu nejpotřebnější chvíli.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - T. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , T. Polovčík [-] , L. Smolík [-] - J. Pokorný [-] (88. P. Brestovský [-] ) , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] (84. D. Brestovský [-] ) -

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - L. Kašpárek [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , L. Loucký [-]

Hráči zápasu: J. Uhlíř , K. Kocmánek .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VRZAL Vlastimil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Herbrych Josef
Tip experta: výhra domácích

Chlístovští sice minulé kolo utrpěli porážku v Třebelovicích, ale myslím si, že na domácím hřišti i díky nejlepšímu útoku v soutěži Výčapy porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích