3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma porazil Třebelovice


Branky


14

Horní Újezd si připsal v domácím zápase proti Třebelovicím důležitou výhru a připsal si druhou výhru v řadě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jako jediní

V utkání hraném za silného větru měli od začátku převahu hosté, protože ho měli v zádech. Od první minuty sevřeli Újezd na jejich polovině, ale do větší šance se nedostali. A tak z první šance ve 20. minutě  udeřili domácí. Durda našel krásnou přihrávkou Ošmery, který se ocitl sám před Nesibem, ten jeho pokus vyrazil, ale pouze k volnému Čermákovi a ten už neměl problém míč dorazit do prázdné branky 1:0.  Zbytek prvního poločasu se nesl ve stejném duchu, hosté hráli, ale na dobře organizovanou obranu domácích v čele s Pivoňkou a Václavkem, nic nevymysleli.

Domácí si výhru pohlídali

V úvodu druhého poločasu udeřili domácí podruhé. Durda si naběhl na dlouhý nákop Pivoňky a přehodil vybíhajícího brankáře hostů 2:0. To hosty zaskočilo a najednou byli domácí aktivnější. Třetí gól měl na noze Kresa, ale z jasné příležitosti trefil pouze tyč. V 59. minutě se hosté dočkali snížení, když Hradecký nedosáhl na dalekonosnou tečovanou střelu Čurdy 2:1. Třebelovice ožili a snažili se vyrovnat, ale šanci si nevytvořili. V závěru utkání přidal pojistku domácích Pelán, když využil závar v málém vápně a uklidil míč potřetí za Neshibu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Hosté byli od začátku i díky silnému větru lepším mužstvem. Nám se povedlo vstřelit první gól a na začátku druhé půlky druhý a pak už jsme to udrželi. Pro nás je to důležitá výhra.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - L. Sláma [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] (65. J. Pelán [-] ) , K. Kresa [-] (81. M. Veselý [-] ) , D. Macháček [-] , M. Čermák [-] , V. Pavlík [-] , J. Pivoňka [-] , M. Václavek [-] , J. Sirota [-] (67. M. Zvěřina [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Kapko [-] (82. K. Skoumal [-] ) , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , S. Michal [-] , J. Krula [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , D. Vala [-] , P. Sedlák [-] , R. Jurka [-]

Hráči zápasu: M. Čermák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - ŠABACKÁ Lucie, MITÁŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Herbrych Josef
Tip experta: remíza

Třebelovicím se letos na hřištích soupeřů daří, zato domácí nasbírali prozatím pouze šest bodů. Žádný z týmů však ještě neremizoval, proto tipuji 0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích