1:1
(1:0)
52. J. Trnka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Rudíkov


Branky


18

Rudíkov si prřipsal na venkovní půdě v Náměšti B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

První minuta a hostující Nožička sebral soupeři míč před velkým vápnem, chtěl míč protlačit na úplně volného Skryje M., stoper však přihrávce zabránil. V 5. minutě zahráli malou domů domácí, ale hostujícímu Skryjovi M. chyběli jen centimetry, aby byl u míče dřív než brankář. V 6. minutě to byli domácí, kteří se dostali do šance nákopem za obranu hostů, střela domácího útočníka se však mezi tyče nevešla. V 11. minutě skončil míč v síti domácího týmu a to po ose Mikyska – Štolpa – Pažourek, ale byl odmáván a odpískán ofsajd. V 15. minutě poslal po pravé straně Pažourek Trnku J., tem obešel obránce a dal pod sebe Štolpovi, který vystřelil z „voleje“ nad bránu. V 16. minutě chybovala obrana hostů při rozehrávce a byl z toho rychlý protiútok domácího týmu, útočník šel sám na Doležala a ten na dvakrát míč uklidil do náruče. V 18. minutě to byla opět hrubá chyba v obraně hostů, domácí Stachovič šel sám na brankáře Doležala, ale ten opět výtečně vychytal soupeře. Ve 25. minutě hostující Mikyska poslal centr do vápna, kde byl nikým nehlídán Štolpa, zakončil hlavičkou nad bránu. Ve 26. minutě odebrali hosté soupeři míč, Pažourek poslal centr na pravou stranu Trnkovi J. a ten zakončil střelou, trefil jen boční síť. Ve 27. minutě utekl od poloviny hřiště soupeři Trnka J. a poslal centr do vápna, kde byl zcela sám Štolpa, kolem něj nikde nikdo, Štolpa vystřelil ukvapeně nad branku. Ve 32. minutě zahráli domáci malou domů, brankář míč odkopl pouze k soupeři, ale Štolpa nedokázal poslat míč do prázdné branky. Domácí hned podnikli rychlý protiútok a trefili tyč. Ve 34. minutě domácí odkopli míč z vlastního vápna jen na nohu Skryje M. a ten vystřelil z „voleje“ mimo tyče. Ve 37. minutě proběhl mezi obránci hostů Bednář R., zakončil střelou mimo bránu. Domácí hráč Blažek poslal „svíci“ před brankáře Doležala, domácí dotlačili míč do sítě, ale byl odpískán faul na brankáře. Ve 39. minutě zahráli domácí trestný kop do vápna hostů a Doležal musel opět ukázat své umění a na dvakrát míč chytil. Ve 43. minutě to byl opět hostující Trnka J., který utekl po pravé straně a krásně poslal míč Skryjovi na malé vápno před prázdnou bránu, jeho zakončení skončilo nepochopitelně mimo bránu. Po kolikáté už platilo “nedáš – dostaneš“, domácí těsně před odchodem do šatny podnikli rychlý útok po levé straně, Stachoviš utekl obraně a šel sám na brankáře Doležala, vystřelil na vzdálenější tyč a od tyče skončil míč v síti, domácí se tak ujali vedení ve 44. minutě utkání. Hosté stihli ještě v poslední minutě poločasu zahrozit, kdo jiný než Trnka J. utekl a poslal centr před bránu, kde byl Skryja M. a hlavičkoval mimo. 

Hosté dokázali vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili hosté s odhodláním zvrátit stav utkání, první příležitost přišla už ve 48. minutě, kdy míč vybojoval Trnka J., poslal přihrávku mezi obránce, tam si naběhl Skryja M. a šel sám na brankáře Bednáře, zakončil střelou do brankáře, míč se odrazil ke Štolpovi, který zakončoval a ležící brankář Bednář míč chytil. V 51. minutě centr od hostujícího Klímy do vápna, kde byl Skryja M., jeho hlavička skončila v náručí Bednáře. V 52. minutě se hosté dočkali, Mikyska vyslal ke zteči na pravé straně rychlého Trnku J., ten všem utekl a zaběhl s míčem do vápna, zakončil střelou pod břevno a srovnal stav utkání. V 66. minutě Hostující Nožička přihrál Štolpovi a ten centroval do vápna, domácí stoper hlavičkoval směrem na vlastní branku a míč skončil těsně nad brankou. V 71. minutě kapitán hostů přihrál Štolpovi, který zakončoval, ale opět tam byl brankář Bednář, který na dvakrát chytil míč. Domácí brankář hned založil útok, zaskočil hráče hostů a na brankáře Doležala se řítil Bednář R., přehazoval Doležala a přehodil i bránu. V 81. minutě předvedli domácí kombinační akci a po několika přihrávkách šel sám na brankáře hostí Doležala domácí Vrba, míč opět skončil nad bránou. Domácí málem přišli i o ten jeden bod, to když v 89. minutě Pažourek prodloužil míč na Skryju V., ten se ocitl ve velké šanci a vystřelil, brankář vyrazil na aut. A tak v zápase, kde bylo hodně šancí na obou stranách, dominovali brankáři a soupeři si připsali na své konto po bodu. 

 



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Po množství neproměněných šancí na obou stranách se soupeři rozešli smírně



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - M. Preisner [-] , Z. Sobotka [-] (70. J. Musil [-] ) , R. Bednář [-] (75. M. Sobotka [-] ) , M. Stachovič [-] , F. Tomek [-] , M. Křivánek [-] (54. T. Rabušic [-] ) , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] , P. Blažek [-] , A. Janda [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] , D. Lehký [-] (75. Z. Trnka [-] ) - J. Trnka [-] , P. Malec [-] , L. Nožička [-] - M. Skryja [-] , J. Pažourek [-] , T. Klíma [-] (63. V. Skryja [-] ) , O. Štolpa [-]

ŽK: 42. M. Stachovič , 86. M. Preisner - 40. J. Pažourek , 74. J. Trnka .
Hráči zápasu: L. Doležal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - MUCHA Jan (N), TRNKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra hostů

Rudíkov se nachází ve velké euforii a to i potvrdí na hřišti rezervního týmu Náměště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích