4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd se dočkal první výhry


Branky


18

V souboji dvou týmů ze suterénu tabulky vyšel lépe domácímu týmu, který proti Pyšelu zvítězil 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Újezd vstoupil do důležitého utkaní lépe, a už ve 4.minutě mohl poslat domácí do vedení Durda, který po rohu Kresy nedokázal z malého vápna trefit odkrytou bránu hostů. V 10. minutě zatáhl míč po pravé straně Čermák a přihrávkou na úroveň penalty našel Durdy, který se rychlou kličkou uvolnil a střelou k tyči otevřel skóre utkání 1:0. Poté se dostal do šance hostující Kurečka, ale s jeho slabým zakončením neměl Hradecký problém. Újezd vstoupil do důležitého utkaní lépe, a už ve 4.minutě mohl poslat domácí do vedení Durda, který po rohu Kresy nedokázal z malého vápna trefit odkrytou bránu hostů. V 10. minutě zatáhl míč po pravé straně Čermák a přihrávkou na úroveň penalty našel Durdy, který se rychlou kličkou uvolnil a střelou k tyči otevřel skóre utkání 1:0. Poté se dostal do šance hostující Kurečka, ale s jeho slabým zakončením neměl Hradecký problém. 

Domácí si výhru pohlídali

Do druhé půle nastoupili hosté aktivněji a sevřeli Újezd na jejich polovině. Vytvořili si řadu šancí, ale na Hradeckého si dnes nepřišli. Ke konci utkání už Pyšel tolik nebránil a toho využil Čermák, který po Sirotově nahrávce postupoval sám na brankáře a tvrdou střelou zvýšil na 3:0. V 88.minutě domácí rozehráli rohový kop na krátko, Durda se zbavil obránce a naservíroval míč před prázdnou branku Zvěřinovi, který stanovil konečné skoré 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Výsledek je pro hosty krutý. Nedokázali využít své šance a tak nevstřelili ani branku. Pro nás to je důležitá výhra a snad se odlepíme ode dna tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , J. Kučera [-] , R. Durda [-] , M. Novotný [-] , D. Macháček [-] , M. Čermák [-] , V. Pavlík [-] , K. Kresa [-] , M. Václavek [-] , J. Sirota [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - J. Tůma [-] , R. Kurečka [-] , F. Dvořák [-] , L. Hadraba [-] , I. Nováček [-] , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 24. J. Tůma .
Hráči zápasu: J. Kučera .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

Souboj dvou ze spodu tabulky skončí nejspíš pouhou dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích