5:3
(2:2)
25. T. Růžička (p.)
45. M. Minář
69. T. Růžička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč padla v Chlístově


Branky


11. J. Pokorný , 22. R. Hruška , 57. R. Hruška , 63. T. Polovčík (p.) , 76. R. Hruška - 25. T. Růžička (p.) , 45. M. Minář , 69. T. Růžička (p.)
16

FŠ Třebíč nedokázala zvítězit ve svém třetím vystoupení, kdy podlehla domácímu Chlístovu v poměru 5:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli o dvoubrankový náskok

Utkání lépe začali hosté. V první desetiminutovce si vypracovali tři vyložené šance, ale Jaroslav Krul byl v domácí brance nepřekonatelný a předvedl perfektní zákroky. V probíhající 11. minutě domácí vyprodukovali kombinační přechod do protiútoku na jehož konci byl Jakub Pokorný, který nedal Šimečkovi vůbec žádnou šanci a vymetl šibenici -1:0. Po této brance domácí hru srovnali a vytvořili si několik dalších slibných brankových příležitostí. Tato aktivita se domácím vyplatila ve 22. minutě, kdy Roman Hruška poslal domácí barvy do dvoubrankového vedení 2:0. O tři minuty později  přišli však ke slovu hosté, kdy po faulu ve velkém vápně rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil Tomáš Růžička a s přehledem snížil na 2:1. Poslední čtvrthodina prvního poločasu patřila hostům, kteří přidali ještě více na obrátkách ve snaze o vyrovnání. Vypracovali si velké množství brankových příležitostí, ale Jaroslav Krul v brance čaroval a držel domácí nad vodou. Úplně v samotném závěru prvního poločasu se však hostům podařilo vyrovnat. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 2:2. 

Domácí zvládli lépe přestřelku

 Druhý poločas se hrál oboustranně otevřený fotbal se šancemi na obou stranách. V probíhající 57. minutě se opět podařilo skórovat Romanovi Hruškovi a poslal domácí barvy do vedení. O šest minut později byl tentýž hráč faulován ve velkém vápně a rozhodčí neváhal odpískat penaltu i pro domácí. Tuto šanci s přehledem využil Tomáš Polovčík a zvýšil na 4:2.  Za dalších šest minut diváci viděli další penaltu soupeřova mužstva, když ve vápně fauloval Jakub Pokorný. Zodpovědnost vzal na sebe opět Tomáš Růžička a ani podruhé nedal domácímu brankaři žádnou šanci. Takže domácí opět vedli pouze o jednu branku a hosté stupňovali svůj tlak ve snaze o vyrovnání. Na základě jejich útočení domácí využívali brejků do otevřené obrany a vytvářeli si také šance. V 76. minutě se dostal ke slovu opět Roman Hruška a svoji třetí brankou v utkání poslal domácí opět do dvoubrankového vedení 5:3. V posledních minutách utkání hosté ještě v několika případech vážně ohrozili domácí branku, ale nedali i ty nevyloženější šance, které  jim opět likvidoval Jaroslav Krul. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Diváci v tomto utkání viděli oboustranně líbivý fotbal se šancemi na obou stranách. Vyhrálo mužstvo, kterému se podařilo proměnit více šancí. Za to, že soupeř ze hry vsítil pouze jednu branku vděčíme zejména perfektně chytajícímu Krulovi v naší brance. Soupeře je třeba pochválit, za předvedenou hru, ukázkové kombinační akce a rychlé přechody do protiútoku. Jednalo se fotbalově o jedno z nejlepších mužstev, které jsme v této soutěži za poslední dlouhou dobu mohli vidět.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - T. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , T. Polovčík [-] - J. Pokorný [-] (80. D. Brestovský [-] ) , Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] - M. Rygl [-] (88. M. Granát [-] ) , R. Hruška [-] -

SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - M. Filipec [-] (88. T. Křeček [-] ) , K. Pislcajk [-] , T. Růžička [-] - M. Minář [-] , L. Tomek [-] , O. Kühweg [-] (57. J. Roupec [-] ) , T. Oberreiter [-] , T. Beran [-] (88. J. Slatinský [-] ) - M. Bukáček [-] , D. Adam [-]

ŽK: 56. Z. Nováček , 71. L. Hrbáček - 78. M. Minář .
Hráči zápasu: R. Hruška - T. Růžička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - TORMOVÁ Vlasta, ADAM Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Chlistov Trebic zaskoci..

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra hostů

Hosté opět ukáží kdo bude opanovat čelo tabulky a v Chlístově zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů