1:2
(1:0)
50. M. Mikyska (p.)
70. M. Skryja
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy si doma s Rudíkovem neporadily


Branky


5. T. Kuchera - 50. M. Mikyska (p.) , 70. M. Skryja
16

Hosté z Rudíkova si ze hřiště Výčapů odvezli další výhru, když ve druhé půli otočili nepříznivý stav

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Domácí vlétli do utkání a zahrozili hned v první minutě, kdy po rohovém kopu hlavičkoval útočník domácích a brankář hostů jej vychytal. Ve 3. minutě to byl kapitán hostů, který prošel k vápnu domácího týmu a tam byl faulován, k míči se postavil faulovaný Nožička a míč napálil do domácího hráče, který stál ve „zdi“. Přišla 5. minuta a rychlý útok domácích po levé straně, byl to Kuchera, který utekl obránci, obešel brankáře a míč poslal do prázdné brány a domácí se hned z kraje utkání dostali do vedení. Hosté své útočné choutky ukázali v 7. minutě, kdy Klíma utekl po pravé straně, přihrál do vápna Skryjovi M. a ten přestřelil bránu. Další nebezpečí pro domácí přišlo z kopačky Trnky P., který ve 12. minutě vystřelil z cca 30 metrů a trefil břevno, míč od břevna skončil u hostujícího Skryje M., ale ten už neměl dostatek času k zakončení a o míč přišel. Domácí nechtěli zůstat pozadu a ve 14. minutě jejich hráč Semerád vystřelil a míč skončil na tyči, odražený míč od tyče získali opět domácí a jejich další střela šla od břevna na odkop. Na střely do brankové konstrukce vedli domácí 2:1, to se však změnilo ve 22. minutě, kdy od poloviny hřiště zatáhl míč na bránu domácího týmu Trnka J. a přihrál Štolpovi, který vystřelil a brankář konečky prstů vytáhl míč na břevno a tak se srovnala bilance střel do brankové konstrukce. Ve 25. minutě měli domácí možnost upravit stav utkání, mezi stopery dostal přihrávku Matoušek T. a před sebou měl už jen brankáře, vystřelil nad bránu. Ve 39. minutě vhazovali hosté aut a míč ve vápně domácího týmu proskákal až k Trnkovi J. a ten z malého vápna přestřelil prázdnou bránu. Ve 40. minutě utekl po pravé straně hostující Trnka P., poslal centr před bránu, ale tam nikdo z hostujících hráčů nebyl. Ve 44. minutě došlo u hostujícího  týmu k zaváhání, jinak dobře hrajícího, stopera Mikysky a nabídl tak šanci střelci první branky Kucherovi, výtečný zákrok Doležala však jeho šanci zlikvidoval. Poslední slovo prvního poločasu měli hosté, Trnka P. zahrál rohový kop na hlavu Mikysky a ten míč umísťoval k tyči, ale brankář domácího týmu Trojan byl na správném místě a míč chytil. 

Začátek druhého poločasu vyšel hostům, v 50. minutě obránce Dobrovolný založil útok na vlastní polovině, přihrál Trnkovi J. a ten prodloužil na levou stranu Skryjovi M., který obešel obránce a byl už ve velkém vápně, před brankářem uviděl svého spoluhráče Dobrovolného a přihrál mu, domácí stoper Dobrovolného stáhl na zem a byl z toho PK, který s přehledem proměnil Mikyska, bylo srovnáno. Domácí byli očividně zaskočeni a začali chybovat, hned v následující minutě sebral domácímu hráči míč Nožička a hosté šli tři na dva, Nožička přihrál do šance Štolpovi, ale ten nepochopitelně místo střely přihrával Skryjovi M. a domácí míč odkopli. V 53. minutě přišel brejk hostů, míč si vedl Trnka P. a vystřelil, brankář Trojan míč vyboxoval. V 61. minutě po rohovém kopu hostů se dostal k zakončení Skryja M., jeho hlavička skončila vedle brankové tyče. V 70. minutě se hosté dočkali branky, u zrodu i zakončení byl Skryja M., který utekl po levé straně, obešel obránce a přihrál Štolpovi, jeho střela skončila na břevně. Na odražený míč si naběhl Skryja M. a hlavičkou jej poslal na bránu, brankář Trojan si na míč sáhl, ale ten skončil v síti a tak se hostům povedlo otočit stav utkání. Domácí to tak nechtěli nechat a vrhli vše do útočení. V 74. minutě domácí zahráli nákop za obranu hostů, kam si naběhl Matoušek T. a vystřelil, hostující Doležal však vytáhl další svůj výtečný zákrok a míč mířící do brány chytil. V 75. minutě se zranil hostující Štolpa a musel být střídán. V 80. minutě dostali domácí další příležitost, na hranici velkého vápna fauloval hostující Trnka P. a domácí zahrávali trestný kop. K míči se postavil Semerád a místo technického zakončení se pokusil prostřelit bránící hráče ve „zdi“, ale míč se od jednoho hráče odrazil pryč od hostující branky. V 81. minutě zahrávali domácí rohový kop a v šanci se ocitl domácí kapitán Nikrmajer, jeho hlavička skončila nad brankou Doležala. Domácí se i nadále tlačili k brance hostů, ale ti svým taktickým výkonem udrželi stav a po zásluze se tak odvážejí všechny body do Rudíkova. 



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Ve vyrovnaném utkání se šancemi na obou stranách jsme byli střelecky produktivnější a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - T. Kuchera [-] , L. Kašpárek [-] (72. J. Kopeček [-] ) , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (46. L. Loucký [-] ) , L. Jeleček [-] (64. D. Matoušek [-] ) , V. Nikrmajer [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] , Z. Skryja [-] , D. Lehký [-] - J. Trnka [-] , T. Klíma [-] (84. V. Skryja [-] ) , P. Trnka [-] (89. Z. Trnka [-] ) , L. Nožička [-] - O. Štolpa [-] (76. J. Koch [-] ) , M. Skryja [-] (90. J. Chyba [-] )

ŽK: 88. J. Jeleček - 23. D. Lehký .
Hráči zápasu: J. Jeleček - L. Doležal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - VÍDENSKÝ Bohumil, SEMERÁD Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra hostů

Nováčkům se úvod podařil a ve vítězné euforii budou nadále pokračovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích