Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořepník dal Želivu bůra, ostrými opět ládoval Přitasil


Branky


0

Hořepnická jarní vítězná pouť pokračovala i o uplynulém víkendu. Za ideálního počasí, které do ochozů hořepnického svatostánku přilákalo množství fanoušků, se zelonobílá družina opět vyznamenala. Dobrou formu čtvrtého týmu třetitřídní tabulky tentokrát na vlastní kůži pocítili hosté ze Želiva. Ti zejména v první půli tahali za mnohem kratší konec provazu, jejich katem se pak stal Miroslav Přitasil, který opět a znovu potvrdil svou extratřídu, když do želivské sítě přesně zamířil hned čtyřikrát. Hořepník se po třetí jarní výhře navíc přiblížil postupovým břehům, neboť jeho dva největší konkurenti v boji o druhou příčku tabulky zaváhali. Počátky nestačily na vedoucí Nový Rychnov, nádech senzace pak má domácí prohra Žirova s rezervou Černovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přitasilův hattrick zajistil Hořepníku pohodlné vedení

Do důležitého utkání tradičních rivalů nastoupily oba týmy v poněkuď oslabených sestavách. Na domácí straně chyběl Michal Joneš, Pavel Cukr Martin Jelínek či dlouhodobě zraněný Tomáš Dlouhý, hosté pak do Hořepníka přicestovali bez Michala Kopeckého a bratří Radilů. Začátek duelu se nesl v opatrném duchu, ani jedno z mužstev nechtělo svého soupeře pustit na dostřel vlastní brány. Jako první zahrozil Hořepník, nepříjemnou střelu Přitasila ale vyboxoval Thomaier nad břevno.

 

Skóre zápasu se poprvé měnilo v 15. minutě, kdy zdánlivě ztracený míč u rohového praporku na pravé straně hřiště vybojoval Lukáš Zelenka. Jeho následný přízemní centr do vápna sice skončil jen u želivského Hory, ten ale otálel s rozehrávkou až mu míč sebral Míra Přitasil, který poté trefil přesně k tyči. Hořepník vedoucí gól vyburcoval k útočné aktivitě, jež posléze přinášela šance i góly. Ve 25. minutě převzal na půlící čáře nahrávku Pavla Dlouhého Přitasil, jenž poté tradičně ukázal obráncům soupeře záda a svůj sólový únik zakončil opět neomylně. Když skvělý Přitasil o chvilku později další povedenou střelou zkompletoval hattrick, zdálo se být o vítězi duelu jasno.

 

Želiv toho směrem dopředu v úvodním dějství mnoho nevymyslel. Vyjímkou byla šance Bloudka, kterého ale vychytal Kadlec. Poté až do konce první půle na hřišti existovali pouze domácí. Dobré šance k navýšení náskoku měl Havlín, jenž nejprve ve slibné pozici mířil těsně vedle, z další akce pak tentýž hráč zbrkle a nepřesně zakončil samostatný únik. Do listiny střelců se mohl zapsat i Vojta Filip, ani on si s koncovkou ale nepotykal. Z domácí strany poločas snů zakončila akce V. Filipa, po které osamocený Přitasil nechal vyniknout brankáře Thomaiera.

Po přestávce Želiv začal zlobit, konec duelu byl ale v hořepnické režii

Druhá půle byla dlouhé minuty pro namlsané domácí fandy velkým zklamáním. Hořepník sice hned na úvod zahrozil útočnou dvojicí Přitasil - V. Filip, povedenou souhru ale zastavila tyč želivské brány. Agilní Vojta Filip pak po individuální akci ještě dokázal zaměstnat hostující obranu i Thomaiera, to ovšem bylo z domácí strany prozatím vše.

 

Když pak v 59. minutě nepřesnou rozehrávku do země nikoho od Tomáše Jelínka vystihl želivský Bloudek a nadvakrát překonal Kadlece, začali se domácí obávat o výsledek. Želiv sice tentokrát nehrál dobrý zápas a šancí si vytvořil jako šafránu, přesto bylo několikrát před hořepnickou bránou horko. Zelenobílému výběru, tak jak je v jeho domácích zápasech v této sezoně pravidlem, opět fungovala znamenitě defenzíva, dirigovaná výborným Janem Jelínkem, takže Hořepničtí hostující tlak nakonec ustáli bez gólového trestu.

 

 

S blížícím se koncem zápasu se pak ještě dvakrát dostali ke slovu hořepničtí útoční plejeři. V 84. minutě svůj gólový koncert uzavřel Míra Přitasil, jehož ke skórování vybídl nezjištnou přihrávkou za obranu Pavel Dlouhý. Těsně před konečným hvizdem výborného sudího Přibyla si ještě hořepnické mužstvo přichystalo pro početné publikum gólovou lahůdku. Po akci Vojty Filipa se do míče z dvaceti metrů opřel Petr Zíka, za jehož pocukrovanou střelou se želivský gólman Thomaier mohl jen smutně ohlédnout. V duelu, o jehož osudu bylo díky výbornému výkonu domácího mužstva rozhodnuto již v poločase, tak bral všechny body zaslouženě Hořepník.

 

Report zaslal Tomáš Dlouhý. Děkujeme!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Tomáš Dlouhý: Kluci tentokrát podali výborný výkon, a to zejména v prvním poločase, kdy kromě tří gólů ještě několik dalších šancí neproměnili. Po přestávce to z naší strany bylo už horší, přesto jsme nakonec ještě dvě branky po pěkných akcí přidali. Hosté mě svým výkonem trochu zklamali, tentokrát se jim moc nedařilo ani v útoku ani v obraně. Z našich hráčů bych vyzdvihl útočné duo Přitasil - V. Filip a také stoperskou dvojici J. Jelínek - P. Dlouhý.




Sestavy


TJ Sokol Hořepník
S. Kadlec [-] - T. Jelínek [-] (62. P. Sojka [-] ) , M. Horký [-] (62. P. Starka [-] ) , L. Zelenka [-] (84. R. Chvála [-] ) , M. Přitasil [-] , L. Havlín [-] (46. R. Trojan [-] ) , J. Jelínek [-] , O. Petrů [-] , P. Zíka [-] , P. Dlouhý [-] , V. Filip [-]

TJ Sokol Želiv
J. Thomaier [-] - M. Němec [-] , A. Anýž [-] (51. L. Říha [-] ) , L. Malovec [-] , P. Ardolf [-] , J. Bloudek [-] , J. Peknik [-] , J. Špinar [-] , A. Hora [-] , P. Novák [-] , M. Josl [-]

ŽK: 55. P. Zíka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - DLOUHÝ Pavel (N), SEDLÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.