2:1
(1:0)
66. J. Ira
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice nad Lipou si body z Pacova nepřivezla


Branky


16

Souboj dvou celků, které už jsou zachráněné, snad jedině Kamenice nad Lipou se mohla ještě zapojit do bojů o čelo tabulky, se odehrál v Pacově. Plány Slovanu na další skok tabulkou vzhůru vzaly za své inkasovaným gólem, ale i červenou kartou, které daly neoddiskutovatelnou výhodu do ruky domácím. Ti si však skutečnou převahu vytvořit nedokázali, své vedení na chvíli do konce ztratili, nakonec to však byli oni, kdo se ze zisku tří bodů mohl radovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacov získal jednogólové vedení, navíc ještě těžil ze soupeřovy červené karty

Kamenici nad Lipou patřil první poločas, kromě pár výjimek, hosté vyráželi do útoku a i oni šancí měli dostatek, v možnostech ale trestuhodně selhávali a tím si zadělali na problém. Navíc ve třicáté minutě se dostal odražený balon na kopačku domácího Rathouského, který míč uklidil do brány a poslal domácí do vedení. O pár minut později si zadělali hosté na další problém, kdy po dvou situacích, které silně zaváněli penaltou, se slovně projevil hostující Vávra a šel zaslouženě po nadávce pod sprchy. Jednogólové vedení a navíc soupeř oslaben o jednoho hráče, to domácímu Pacovu významně hrálo do karet.

Slovan sice vyrovnal, body však zůstávají v Pacově

I vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům ale i díky tomu, že byly v 10 lidech, branku nemohli dát. Trápení tak ukončil v 66. minutě Jan Ira a vyrovnal stav zápasu na 1:1. Na hřišti vůbec nebylo patrné, že by jeden z týmů hrál v početní nevýhodě, hra byla stále velmi vyrovná a gól na 1:1 tak byl pouze logickým vyústěním dosavadního průběhu. Od té chvíle to byl zápas, kdy na obou stranách mohl padnout rozhodující gól. Jedenáct minut před koncem se dostal domácí Šimek k odraženému míči a balon uklidil do odkryté branky, což pochopitelně vyvovalo velkou míru radosti mezi pacovskými. Ke konci zápasu žádali hosté další penaltu, opět neúspěšně. A když hostující Macháček trefil v posledních vteřinách břevno, tak si domácí připsali nečekané tři body proti soupeři, jenž do Pacova bez pochyb vyrazil pro vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Zápas jsme si prohráli sami, to chci zdůraznit. Šance jsme měli a zahodili. Jsme za to ztrestaní. Vrátím se jenom k jedné věci, sám už několik let pískám proto znám, že to není vždy snadné. Proto si na rozhodčí nestěžuji. Nyní udělám výjimku. Červenou kartu udělil naprosto správně. To co napsal do zápisu, proběhlo. Jinak podle mě ale zápas pan rozhodčí nezvládl. I díky tomu ten zápas tak vypadal.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Kalina [-] - P. Novotný [-] , J. Přibyl [-] , R. Doležal [-] (66. P. Gavrecký [-] ) , M. Zíka [-] (3. J. Kučera [-] ) , J. Vlach [-] , P. Šimek [-] , P. Šauer [-] , O. Svoboda [-] , J. Rathouský [-] , M. Vlach [-] (74. R. Flígr [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - P. Macháček [-] , J. Pfaur [-] , P. Klusáček [-] - T. Zahradník [-] , J. Ira [-] , J. Houser [-] , L. Kašparec [-] (70. J. Nechvíle [-] ) - O. Joza [-] (88. P. Šiška [-] ) , J. Vávra [-] - O. Přibyl [-]

ŽK: 44. J. Kučera , 85. P. Šauer , 89. O. Svoboda - 39. T. Zahradník , 70. J. Houser , 83. O. Přibyl . ČK: 34. J. Vávra .
Hráči zápasu: J. Vlach - O. Přibyl .
Místo: Pacov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: TŮMA Petr - PAVELEC Josef (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

V Pacově by Kamenice v žádném případě neměla zaváhat. Tým má dostatečně silný na to, aby výhru uhrála a nadále držela kontakt s širší špičkou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza