4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Anglický týden Jiřice bodově zvládly a připsaly si druhé vítězství


Branky


4. D. Vincenc , 73. M. Novák (p.) , 86. D. Vincenc , 89. R. Čepl - 40. M. Zíka , 43. J. Přibyl
11

Jiřice šly do zápasu jako favorit s tím, že soupeře porazí a nadále budou udržovat kontakt s čelem tabulky. Plány však byly v poslední pětiminutovce prvního poločasu narušeny, jelikož Pacov skóre otočil. Druhý poločas ale byly na koni znovu Jiřice, které si nakonec dokráčely pro výhru 4:2 a s tříbodovým odstupem na první příčku vyčkávají na chyby soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat v závěru poločasu zvýhodňoval pro další momenty Pacov

V úvodu zápasu byly Jiřice aktivnější a daly vzpomenout na brzké branky, které je zdobily v úvodních třech utkáních jarní části. To když se po přesném centru Romana Čepla hlavou prosadil na zadní tyči nedůrazně bráněný D. Vincenc. Hra se postupem času vyrovnávala a k vidění byly poměrně často dlouhé nákopy, které na promoklém terénu neměli zimou prokřehlý hráči šanci zachytit. Pacov získal převahu až po standardní situaci ve 40. minutě, kterou zahrál M. Zíka chytře a navzdory úctyhodné vzdálenosti míč zapadl nikým netečován do jiřické branky. V zápětí se Pacov dokonce ujal vedení. Po cetru z levé strany se přes bránícího J. Vincence na přední tyči prosadil J. Přibyl a gólem do šatny otočil skóre.

Jiřice zavelely k útoku a skóre otočily třemi góly

V druhém poločase pokračoval bojovný fotbal, bez větších šancí. Pacov již z dalších dvou standardních situací branku domácích neohrozil a ani série jiřických rohů nepřinesla větší šanci. Jiřice tak ve snaze o vyrovnání netradičně do útoku vysunuly stopera J. Vincence. Ten se ale na tomto postu uvedl velmi nešťastně, když po dokonalém pasu od D. Čepla tváří v tvář brankáři hostí pohrdl vyrovnáním. To naštěstí přišlo hned v 73. minutě, když penaltu po zákroku na J. Jůzla bezpečně proměnil zkušený hráč a ročník '73 M. Novák. Ani vyrovnání jiřickým nestačilo a i nadále ponechali útočné rozestavení, což se jim taky vyplatilo. Vyhraný hlavičkový souboj na polovině hřiště znamenal míč pro D. Vincence, který se kombinací s V. Zachem uvolnil a z úhlu prostřelil brankáře Pacova. Pacov se ještě v závěru snažil vyrovnat, ale z této snahy se narodil pouze brejk, který bezpečně proměnil R. Čepl a stanovil tak konečné skóre zápasu na 4:2 pro Jiřice.

Zdroj: http://www.skjirice.wbs.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Dnešní zápas byla největším soupeřem obou mužstev zima a déšť. Tomu také odpovídala hra. Nám se ale v druhé polovině zápasu naštěstí vyplatila sázka na ofenzívu, čímž se nám podařilo znovu získat vedení a nakonec i zvítězit. V bodově nabitém čele tabulky jsou tyto tři body velmi cenné.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - R. Čepl [-] , V. Zach [-] , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] - P. Novák [-] , M. Hájek [-] , P. Příhoda [-] - D. Čepl [-] (89. P. Hložek [-] ) , D. Vincenc [-] - L. Nesporý [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Kalina [-] - O. Bártů [-] , D. Přibyl [-] , P. Gavrecký [-] (64. K. Vágner [-] ) , R. Doležal [-] (84. M. Jiříček [-] ) , M. Zíka [-] , J. Přibyl [-] (88. E. Mareš [-] ) , J. Pražák [-] , T. Kuran [-] (86. P. Novotný [-] ) , J. Rathouský [-] , M. Vlach [-]

ŽK: 48. M. Hájek , 74. D. Vincenc , 83. M. Novák .
Hráči zápasu: R. Čepl , D. Vincenc .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: SOUČEK Libor - SADSKÝ Stanislav (N), PRAVEČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Pro Pacov třetí zápas po sobě, který sehraje proti klubu z Humpolecka. Nyní ale vyhrají Jiřice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích