0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 15:00

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý víkend favoritů okorunovala první domácí prohra Lukavce


Branky


14

Hořkou premiéru v probíhající sezóně musel na svém vlastním hřišti skousnout TJ Start Lukavec. Ten poprvé po osmi domácích výhrách ukusil pachuť porážky, když nestačil na rezervu z Kamenice nad Lipou. Boj o titul tak díky lukaveckému klopýtnutí zůstává stále otevřený. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe hrající Slovan nedokázal herní převahu potvrdit góly

Úvodní minuty patřili hostům. Kombinacemi se snažili dostat za obranu domácích ale jejich pokusy končili na vápně. Od desáté minuty se hra vyrovnala a obrany působily přesně. Jedna možnost domácích skončila nepřesnou přihrávkou. Na druhé straně mířili hosté mimo branku. Ještě jednu možnost měli domácí v prvním poločase ale Prokop vystřelil do brankáře Přibyla. Na druhé straně poslal Vávra míč do tyče. A ikdyž konec poločasu vyzněl pro hosty z Kamenice nad Lipou, šlo se do kabin bez branek, což stále udržovalo otevřené dveře ke strhnutí zápasu na svou stranu pro oba dva týmy.

Dva góly v lukavecké brance znamenají tři body pro Slovan

První pětiminutovka druhého poločasu patřila domácím, ale tečovaný přímý kop dokázal Přibyl zneškodnit. Poté ale hosté zvyšovali tempo a lépe se pohybovali. V šedesáté čtvrté minutě založil Macháček akci, po které Ira přihrál nabíhajícímu Vávrovi, jenž přihrál do odkryté branky nabíhajícímu Józovi, který poslal hosty do vedení. Hosté chtěli přidat další branku ale míč mířil dvakrát mimo tři tyče. Jedenáct minut před koncem se ale k míči dostal Tadeáš Zahradník, který přešel přes dva hráče a střelou na zadní tyč poslal hosty do dvoubrankového vedení. Závěr zápasu už se spíš dohrával a hosté si tak odvážejí zasloužené, překvapivé a veli důležité tři body, jelikož obrat na domácím hřišti Lukavec, to se v této sezóně ještě nikomu nepodařilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Chtěli jsme vyhrát ale věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, který na jaře nedostal ani branku. Utkání to bylo těžké ale zaslouženě jsme vyhráli. Zápas jsme odmakali a byli v pohybu to bylo důležitý. S nasazením i hrou jsem dneska spokojený.



Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Prchal [-] , T. Mišon [-] , M. Zamrzla [-] (46. M. Chomát [-] ) , J. Mařinec [-] , Z. Tržil [-] (70. D. Wenemoser [-] ) , V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , S. Prokop [-] (80. L. Krill [-] ) , A. Mišoň [-] , L. Krill [-] (77. M. Chomát [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přibyl [-] - P. Macháček [-] , J. Pfaur [-] (46. L. Kašparec [-] ) , A. Schober [-] , M. Strašík [-] - M. Dejmek [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] , O. Joza [-] - T. Zahradník [-]

ŽK: 70. V. Prchal - 65. O. Joza .
Hráči zápasu: V. Prchal - T. Zahradník , P. Macháček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ZAMRZLA Milan (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Posledně si Kamenice vyšlápla na Horní Cerekev, může však obrat o body i Lukavec, zvlášť na jeho vlastním hřišti? Za mě vyhrají domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích