2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín překvapivou výhrou dělá důležitý krok směrem k záchraně


Branky


14

Ústrašín, leč doma, tak stále v roli hlavního adepta na prohru přivítal Jiřice, které bojují na opačném pólu tabulky. Od začátku vyrovnané utkání a boj o střed hřiště se začínalo ve druhé půli měnit v dobývání branek, v němž si lépe poradili právě domácí. Ti sice prohravali 0:1, jenže nepříznivý stav dokázaly zvrátit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek mnoho fotbalové krásy nepřinesla

Absence třech hráčů jiřické základní sestavy při už tak poměrně úzkém kádru byla znát. Nejenže dát dohromady 11 lidí dalo více telefonování než obvykle, ale hlavně se projevila v předváděné hře. Ta zejména v prvním poločase byla z obou stran hluboko pod úrovní okresního přeboru. Na hřišti byl v poměrně větrném počasí vidět pouze nákop za nákopem. Za zmínku stojí snad jen dobře kopnutá standardní situace Ústašína, na kterou však nabíhající útočníci jen těsně nedošahli. Na druhé straně svůj únik nestihl zakončit D. Vincenc. Poločas tak zaslouženě skončil bez branek.

Herní i gólové oživení opanoval Ústrašín

Druhá půle alespoň ve svém počátku nabídla pohlednější fotbal. Ústašín se několikrát prezentoval kolmou přihrávkou za obranu a také Jiřice se nebály kombinace. Z toho také pramenila gólová akce, kterou založil ziskem balónu ve středu hřiště M. Hájek. a J. Plaček po narážečce s D. Čeplem nedal ve svém úniku brankáři Ústrašína šanci. Jiřice těsné vedení povzbudilo a hru částečně kontrolovaly. Avšak domácí dostala do hry standadní situace, kterou střelou pod břevno proměnil T. Kubiska. Hra se poté opět změnila v nakopávané balóny. Na jeden takový si naběhl ústrašínský P. Nápravník a zařídil hostům cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Pavel Nápravník (hráč TJ FC Ústrašín): Prognózy hovořily pro hosty, ale nakonec jsme naším zlepšeným výkonem urvali první 3 body na jaře.!

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): K zápasu jsme jeli s tím, že to v této sestavě budeme mít těžké a to se také potvrdilo. Vyjma krátké pasáže v druhé půli jsme v podstatě nebyli schopni podržet míč a konstruktivně rozehrát. Celkově utkání svou úrovní připomínalo spíše prales, než okresní přebor, což nic ale nemění na tom, že jsem prohráli.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - R. Musil [-] (75. T. Křech [-] ) , M. Šoula [-] , V. Kořínek [-] , T. Jírů [-] (51. J. Gebarovský [-] ) , T. Kubiska [-] , D. Starý [-] (75. P. Seknička [-] ) , R. Popelka [-] , J. Kott [-] , M. Rod [-] , O. Habáň [-] (55. P. Nápravník [-] )

SK Jiřice
O. Beránek [-] - J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] (46. M. Jirků [-] ) , V. Zach [-] , R. Čepl [-] - J. Plaček [-] , M. Hájek [-] - D. Vincenc [-] - P. Novák [-] , M. Novák [-] , D. Čepl [-]

ŽK: 44. R. Musil - 20. M. Novák , 36. D. Vincenc , 69. M. Hájek , 89. V. Zach .
Hráči zápasu: J. Kott .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBÁT Martin - NOVÁK Petr (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Jiřice si pojedou spravit chuť od prohry s Lukavcem do Ústrašína, kde by svůj zápas měly zvládnout, chtějí-li se do bojů o čelo ještě zapojit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů