2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov sahal po důležité výhře, nakonec se musí spokojit s remízou


Branky


38. T. Prokop (p.) , 61. P. Nápravník - 68. D. Starý , 77. T. Jírů
22

Velmi očekávaný duel. Ne snad proto, že by se tady lámal chleba v boji o titul, spíše naopak. Právě tyto dva kluby jsou výrazně namočené do boje o záchranu a případná výhra by pro jeden i druhý celek znamenala významnou pomoc z vávěrečných záchrannářských bitvách. Když Čejov vedl už 2:0 vypadalo to, že domácí budou pod louhé době moci konečně slavit. Příznivý stav ale udržet nedokázali, dvoubrankové vedení během čtvrt hodiny ztratii a s Ústrašínem se tak rozcházejí smírně. Nutno zmínit, že tento výsledek ani jedné straně výrazněji nepomohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější byli hosté, do vedení šel ale Čejov

Nebylo žádným překvapením, že od prvních minut šlo o velmi bojovný zápas. Oba týmy, dobře vědomé si nepřiznivé situace v jaké se nacházejí, se do žádné velké ofenzivní přestřelky nepouštěy, to však ani nikdo nemohl očekávat. O něco více ze hry měli v prvním poločase hosté z Ústrašína, kterým se naskytlo i několik zajímavých možností ke skórování, žádná z nich ale gólem neskončila. Kde se však třepala síť, to byla druhé strana. Po ojedinělé akci Čejova přišel faul uvnitř pokutového území. Proměnit penaltu měl na starosti Tomáš Prokop, který v těchto chvílích obvykle neselhává a i nyní mířil přesně a Čejov poslal do vedení. Žlutá ponorka cítila, že v dosavadním průběhu byla tím lepším týmem a proto se poměrně záhy tlačila do vyrovnání, nepřesná koncovka však situaci výrazně komplikovala. Do kabin zamířili o něco veselejší domácí, ovšem stále s myšlenou na to, že je před nimi dalších 45 minut.

Ústrašín stáhl dvoubrankový deficit a bere bod

Herně se ve druhém poločase začal projevovat i Čejov. Ústrašín působil mírně ospalým dojmem a to se jim po hodině hry vymstilo. Čejovský Pavel Nápravník totiž svou střelou zvyšoval již na 2:0 a Ústrašín začal bít na poplach, protože takový výsledek by je poslal na samotný chvost tabulky. V řadách hostů přišlo jako reakce na -2 góly střídání, kdy do hry naskočil Daniel Starý a jeho přítomnost se na hře rychle projevila. Již v 68. minutě to byl právě on, kdo snižoval a zařídil kontaktní gól na 2:1, který Ústrašínu vliv do žil naději na stále možný zvrat. Kýžné vyrovnání přišlo v 77. minutě a znovu hrál hlavní roli Daniel Starý. Žolík k pohledání tentokrát režíroval gól pro Tomáše Jírů, který vyrovnal stav na 2:2. Další góly už zápas nenabídl, remíza však situaci na dně tabulky stále neřeší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Zápas, který mohl rozklíčovat a napovědět, jak bude bitva o záchranu probíhat i v dalších kolech. Remíza však nic moc neřeší.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - J. Neuber [-] , L. Kratochvíl [-] (75. O. Doležal [-] ) , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , P. Havel [-] (81. A. Romaniuk [-] ) , J. Hložek [-] , J. Cvrček [-] , O. Beneš [-] , J. Semrád [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - R. Musil [-] (82. P. Seknička [-] ) , V. Kořínek [-] , M. Šoula [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (88. T. Křech [-] ) , P. Nápravník [-] (62. D. Starý [-] ) , R. Popelka [-] , J. Kott [-] , M. Rod [-] , J. Gebarovský [-]

ŽK: 81. P. Havel - 90. D. Rohovec .
Hráči zápasu: P. Nápravník - T. Jírů .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SOUČEK Libor - SVOBODA Bohumil (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Z Ústrašína cítím větší chuť zabojovat o záchranu i větší týmovou soudržnost. Zápas bez favorita vyhrají hosté.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích