5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Lukavec převálcoval v derby Pacov


Branky


33. L. Krill , 52. L. Krill , 78. A. Mišoň , 79. J. Rathouský (vl.) , 82. M. Zamrzla
22

Předzápasové prognózy hovořily jasně ve prospěch Lukavce, který soutěží proplouvá jako mašina a výjimkou nebylo ani derby proti Pacovu, který herně sice vyloženě nepropadl, ale oproti domácím byl před soupeřovou bránou v podstatě neškodný, naopak TJ Start svému soupeři naflákal pětigólový příděl, který se přes kratší vzdálenost vezl domů o to snáze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká převaha Lukavce se na skóre výrazněji neprojevila

Domácí Lukavec nastoupil do zápasu proti Pacovu v roli jasného favorita a s cílem vyhrát, už jenom proto, že šlo o derby nejen mezi kluby, ale i mezi brankaři. K vidění totiž byla kuriózní bitva mezi dvěma bratry, Davidem a Patrikem. Od začátku se však zápas přeléval ze strany na stranu a vyložená převaha zřetelná nebyla. Už v 5. minutě však mohli jít domácí do vedení, jenže nájezd Luboše Krilla zneškodnil pacovský brankař Ludvík. I o několik minut později zasáhl znovu hostující brankař a znovu vyhrál v individuálním souboji s útočníkem Krillem. Lukaveckému střelci se zadařilo po půlhodině hry, kdy e na středu uvolnil a svůj následný nájezd již bezpečně proměnil, 1:0. Chvíli na to se vedení Lukavce mohlo zdvojnásobit, jenže přihrávku Luboše Krilla na Milana Zamrzlu zblokoval v pacovské šedi vyčnívající gólman Patrik Ludvík. Hostující celek, ať se to dle popisu nezdá, rovněž hrozil, primárně z berejků, jenže ohrozit domácí bránu nedokázal a skrze bezchybnou obranu Lukavce se jen stěží prosazoval.

V rozmezí čtyř minut dostal Pacov tři góly a bylo hotovo

Rovněž ve druhé půli byl Lukavec aktivnější hlavně před soupeřovou bránou. Snaha zlepšit koncovku a nedovolit soupeři případný zvrat klapla už v 52. minutě. Po pravé straně se totiž prohnal skvěle hrající Stanislav Prokop a před prázdnou bránu předložil míč Luboši Krillovi, jehož přesné zakončení už bylo samozřejmostí. V tuto chvíli zabrali i pacovští, jenže jejich první významnější pokus i korigování skóre zachytil David Ludvík. Tímto byla veškerá aktivita Pacova ve druhém poločase uzavřena. V 78. minutě se po přihrávce hlavou Miroslava Chomáta dostal vysunutý bek Adam Mišoň a zvýšil už na 3:0. Mizérie Pacova se potvrdila v podstatě hned po rozehrávce, kdy aktivně napadající Luboš Krill ihned získal míč na kopačky Lukavce a centr domácích z levé strany si Jaroslav Rathouský srazil do vlastní brány, 4:0. Ani pátý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Černou pětiminutovku Pacova završil Milan Zamrzla, k němuž se dostal prodloužený aut a obtočením kolem stopera a přesným zakončením završil "bůra" v síti hostů. Zbývající minuty už nabízely klidný zápas, jenž už byl rozhodnutý.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): V táboře Lukavce se po zimní přestávce nic nezměnilo, alespoň ne v herním projevu. Tým jasně dominuje celé soutěži a i ve třetím jarním kole potvrzuje svou formu, která míří zápas od zápasu stále nahoru. Skutečným testem pro TJ Start ale bude nadcházející víkend, protože to vyzve ve šlágru kola druhé Jiřice, které mohou náskok Lukavce stáhnout na pouhé dva body.




Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Prchal [-] , M. Zamrzla [-] (83. T. Mišon [-] ) , L. Krill [-] (79. D. Wenemoser [-] ) , J. Mařinec [-] (85. L. Krill [-] ) , Z. Tržil [-] (70. M. Chomát [-] ) , V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , S. Prokop [-] (78. M. Chomát [-] ) , A. Mišoň [-] , D. Slabý [-]

TJ Slavoj Pacov B
P. Ludvík [-] - J. Kučera [-] (78. P. Petrů [-] ) , M. Zíka [-] , R. Flígr [-] (46. P. Gavrecký [-] ) , R. Doležal [-] (56. R. Buchar [-] ) , M. Pučálek [-] , J. Rathouský [-] , O. Svoboda [-] , P. Šauer [-] , M. Vlach [-] , J. Vlach [-]

ŽK: 35. L. Krill - 77. P. Šauer .
Hráči zápasu: S. Prokop - P. Ludvík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ZAMRZLA Milan (N), KURAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Asi největší jistota 18.kola. Dokáže-li Pacov z Lukavce přivézt body, půjde o prvotřídní senzaci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích