2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střetnutí prvního s posledním skončilo dělbou bodů


Branky


20

Jiřice nastupovaly do utkání s tím, že hodlají odčinit prohru z posledního kola v Lukavci a průběžné první místo uhájit. K Humpolci ale dorazil celek z Ústrašína, který body v tuhle chvíli potřebuje daleko více. Role favorita tak náležela domácím, jenže ti se jí nedokázali ujmout zrovna přesvědčivě a tak se i tentokrát musí smířit s bodovou ztrátou, s níž nikdo příliš nepočítal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólu se v první půli fanoušci nedočkali

Jiřice se jako favorit utkání od začátku snažily kombinovat a až na několik nepřesností v obraně se jim to víceméně dařilo. Lehká převaha v držení míče ale nepřinesla gólový efekt, nýbrž pouze nepovedený centr z kopačky Nesporého, který skončil na spojnici hostující svatyně. Pak se osmělili i hosté, ale jejich dva slibně se rozvíjející brejky jiričtí zastavili za cenu žlutých karet hned na polovině hřiště, trestný kop skončil nad brankou Jiřic a dalekonosnou střelu vyboxoval gólman Zabloudil. Závěr poločasu patřil opět domácím, ale centr D. Vincence nedokázal jeho bratr Jakub usměrnit mezi tři tyče. Z následného rohového kopu už byl J. Vincenc přesnější, ale na zadní tyči našel pouze dobře postaveného D. Rohovce.

Ani divoký závěr vítězné rozuzlení nepřinesl

Druhý poločas odstartovali domácí v ještě větším laufu, než končil ten první. Hned v jeho úvodu střílený centr z kopačky Nesporého uklidil do sítě D. Vincenc. Jiřice byly nadále aktivní, naopak snaha Ústrašína končila na polovině hřiště. Další centr ale na malém vápně osamocený domácí záložník Hájek nedokázal zakončit a průnik J. Dvořáka skočil pouze slabou střelou do středu branky. Zákonitě tak přišel trest, když přetažený centr dokázal Ústrašín od rohového praporku vrátit zpět a osamocený T. Jírů měl na malém vápně snadnou práci. Jiřice se snažily průběh utkání zvrátit, ale koncovka, která je v úvodu soutěže zdobila se nyní stala jejich Achillovou patou. V samotném úniku si na brankáři Ústrašína vylámal zuby kanonýr Dvořák a ani několik dalších náznaků šancí neskončilo gólem. Na ten si museli diváci počkat až do závěrečného dějství. To na středu velkého vápna uvolnil D. Vincenc na hraně ofsidu se pohybujícího jiřického útočníka a M. Jirků se nemýlil. Avšak vedení Jiřicím nevydrželo dlouho. Ústrašín vrhl všechny síly včetně brankáře do útoku a po centru do vápna se ze skrumáže vykutálel míč přesně k tyči domácí branky. Utkání tak vyústilo v remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč Jiřic): V prvních čtyřech kolech nám tam spadlo takřka všechno, teď se naopak na branku strašně nadřeme. Vázne nám koncovka i kombinace v předfinální fázi. Pokud se k tomu přidají dvě lacino inkasované branky z centrů, pak to skončí takhle. Musíme se opět začít scházet ve více lidech, přistupovat k zápasu se vší zodpovědností už večer před ním a najít tu pohodu z úvodu soutěže. To ale v Pacově lehké rozhodně nebude.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] - P. Příhoda [-] - D. Vincenc [-] - J. Dvořák [-] , L. Nesporý [-] , M. Novák [-] (46. M. Jirků [-] ) , M. Hájek [-] , P. Hložek [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , M. Šoula [-] , P. Seknička [-] (90. P. Mazanec [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-] , M. Staněk [-] , M. Rod [-] , J. Kott [-]

ŽK: 37. P. Příhoda , 40. M. Hájek - 41. M. Staněk , 45. T. Kubiska .
Hráči zápasu: M. Jirků , D. Vincenc - M. Šoula , D. Rohovec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - SADSKÝ Stanislav (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Loukota
Tip experta: výhra domácích

Jiřice po prohře v Lukavci budou chtít plně bodovat a naopak Ústrašín byl letos zatim nejhorší tým, s kterým jsme hráli, takže jednoznačná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích